Snežna lavina odnela Miloša Ristića (33), alpinistu iz Leskovca: Iza sebe ostavio suprugu i malog sina

 
M. L.
M. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Poginuo je minule subote na Triglavu

Član Planinarsko skijaškog kluba „Kukavica“ Leskovac i alpinista Miloš Ristić (33) iz Lebana, koji živi u Italiji, poginuo je nesrećnim slučajem minule subote na Triglavu, a tek jutros njegovo i telo njegovog druga pronađeno je u podnožju ove hirovite planine u Sloveniji, prenosi Jugmedia.rs.

Miloš je, zapravo, kako je Jugmedii rečeno u PSK Kukavica, stradao od lavine. On se sa drugom iz Srbije, čiji identitet za sada nije poznat Leskovčanima, popeo do velike stene kada je na njih pala snežna lavima i povukla ih sa sobom.

"Gorska služba Slovenije je od subote pretraživala ogroman teren i tek danas ih je našla. U šoku smo. On je naš član i dogovarali smo da nam letos bude vodič i Italiji", kaže predsednik PSK Kukavica Dejan Savić.

Iza mladog Miloša ostala je supruga i sinčić od 4 do 5 godina, kao i roditelji.

PSK Kukavica i Planinarski savez Srbije se dogovaraju kako da transportuju tela do Srbije i kako da pomognu Miloševoj udovici i sinčiću.

(Telegraf.rs)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ag

    3. april 2024 | 09:26

    Saucesce porodici, mlad covek, poginuo bez veze, zbog svoje strasti. Alpinisti su slicni ovima sto voze motor. Nikad ne znaju kad ce glavu da izgube a pre ili kasnije desi se..

  • Milica

    3. april 2024 | 10:00

    Žalost jeste , ali ekstremni sportisti su svesni izazova i rizika po život ! Treba u svom životu izabrati prioritete , stabilnist porodice ili zadovoljenje svojih adrenalinskih potreba !

  • Nemanja

    3. april 2024 | 12:26

    Zalosno. Momci, dok ne osnujete porodicu imate pravo da se bavite ekstremnim sportovima. Kad dodju deca, imate obavezu da brinete o njima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA