≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte kako se ponašaju žene prema devojčici koja liči na Danku (2): Detalj na snimku svi primetili

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona se nemirno tokom snimka igra, penjući se na na torbe pa na betonsku ogradu

  • 14
Beč devojčica koja liči na Danku Danka Ilić blur Foto: Privatna arhiva

Nakon što je objavljen snimak devojčice iz Beča za koju se sumnja da može biti Danka Ilić (2) koja je nestala 26. marta u Banjskom Polju, mnogo je različitih mišljenja o sličnostima i razlikama devojčice sa snimka sa malom Dankom. Međutim, snimak dve žene koje se nalaze u pratnji devojčice ne beleži nikakvu emociju niti prisnije ponašanje prema njoj, već vrlo hladno i uzdržano, a takođe se na istom ne vidi bilo kakva dečija torba koja se obično nosi uz dete tog uzrasta gde bi trebala da se nalazi voda, garderoba i slično.

Ona se nemirno tokom snimka igra, penjući se na na torbe pa na betonsku ogradu, a nijedna od žena joj tokom čitavog vremena ne opominje je.

One su, kako se vidi i na snimku gledale okolinu i u telefon. 

Ono što se vidi na snimku jeste što žene imaju samo jednu putnu torbu i veću kesu bez ikakve dečije torbe ili ranca.

Iako je snimak kratak i nije potvrđeno da je na njemu zaista Danka, mnogi na mrežama komentarišu svaki detalj sa video-zapisa, koji je nastao na stajalištu u Beču.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TONI

    31. mart 2024 | 15:53

    Majka male curice zna sta se desilo, treba je pritisnut kako treba i da propjeva gdje je dijete. Po faci se vidi da je odsutna i da nesto nije u redu sa njom.

  • Hmm

    31. mart 2024 | 16:01

    To sam odmah primijetila. Ako ova djevojcica nije Danka, ona svakako nije dijete nijedne od ovih zena. Majka ce na ovakvom mjestu dijete drzati za ruku, Ove nju paze koliko moraju, u iscekivanju su, gledaju stalno oko sebe, ova jedna non stop tipka po mobitelu, a dijete im je kao i torba, da bude tu. Zanimljivo, nijedna od zena nema torbicu. Gdje li kao strankinje drze dokumente i da li ih uopce imaju?

  • N

    31. mart 2024 | 16:18

    Iskreno meni je malo čudno da dete neplace za majkom, deca, su u tom periodu jako vezana za majku. Ovo dete se igra. Mada jako podseća na malu Danku. A deca u tom uzrastu, dosta i lice jedni na druge. Daj Dragi Boze da je ovo Danka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA