Žena upalila sveću za psa koji je uginuo, pa zapalila zgradu: Otkriven bizaran uzrok požara u Čačku

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

U čitavoj zgradi je ugašena električna energija kako, evakuisani stanari su i dalje ispred zgrade čekaju da vatra bude potpuno lokalizovana

Požar na poslednjem spratu stambene zgrade u Čačku još uvek bukti, a vatrogasci se bore sa vatrenog stihijom. Plamen je zahvatio tri stana.

Jednu ženu su spasioci izneli iz zgrade, ali prema prvim informacijama sa terena u požaru nema teže povređenih lica.

"Kao uzrok stana pominje se sveća koja je gorela u stanu, a zapaljena je jer vlasniku stana preminuo pas. To smo čuli, informacija nam nije zvanično potvrđena", kaže za RINU jedan od stanara.

U čitavoj zgradi je ugašena električna energija kako, evakuisani stanari su i dalje ispred zgrade čekaju da vatra bude potpuno lokalizovana.

(Telegraf.rs)

Video: Ogroman požar u stambenoj zgradi u Čačku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    5. mart 2024 | 20:51

    Bože🤦‍♀️ koliko ljudski um može da ode daleko! Vlasnica sam psa, ali ovako nešto ne mogu razumeti. Koliko je samo tragedije moglo biti večeras. Užas, šta reći drugo

  • XXXL

    5. mart 2024 | 21:18

    Bolest ne bira.

  • Leri

    6. mart 2024 | 08:06

    Ja odavno pisem da od tih kuckara ne moze da se zivi. Naravno nisu svi losi ali 90% njih niti cisti za njima niti ih dresira da ne laju u stanu,kad im nesto kazes kao da im oci vadis jer to je njihovo dete. Strasno sta smo docekali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA