Najbolja moja drugarice, nije trebalo ovako da bude: Potresan oproštaj od preminule porodilje iz Vlasotinca

 
M. L.
M. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Mlada žena preminula je samo dva dana posle porođaja

Iznenadna smrt zdrave mlade porodilje (31) iz Vlasotinca šokirala je Srbiju. Porodica i prijatelji u bolu se oproštaju od voljene žene.

"Počivaj u miru, najbolja moja drugarice, kumo! Nije trebalo ovako da bude, otišla si prerano! Saučešće porodici", napisala je najbolja prijateljica.

D. L. (31), porodilja iz Vlasotinca preminula je jutros u UKC Niš pošto joj je u Leskovcu urađen carski rez. Porodilja je bila u sedmom mesecu trudnoće.

I njen suprug se oprostio od nje na društvenim mrežama:

"Anđele svakog dana dok čuvam našeg Akija pričaću mu o tebi kako treba da bude dobar kako si ti bila dobra, srećo moja, nisi ovo zaslužila", napisao je on.

Par se venčao u seprembru prošle godine.

Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice u Leskovcu izrazio je veliko žaljenje zbog smrti mlade žene.

- Mi lekari smo uopšte osetljivi na trudnice i porodilje ali me je ovaj događaj potresao još više jer se radi o ćerki mog dobrog prijatelja koji je medicinski tehničar i radi u Vlasotincu. Radili smo zajedno u tamošnjem Domu zdravlja, devojku znam od detinjstva. Kako sam saznao od svojih saradnika, trudnoća je tekla uredno, urađen je carski rez i odjednom je krenulo jako krvarenje, dobila je krv i krvne derivate ali joj nije bilo bolje, krvna slika joj je i dalje padala. Odlučili smo da je uputimo u Niš gde je nažalost preminula. Kako sam čuo od niških lekara radi se o tzv. TIK - u, opštem krvarenju za koje se ne zna iz kojeg razlog nastupa - kazao je Dimitrijević.

(Telegraf.rs)

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N

    1. mart 2024 | 13:07

    Ovo je neverovatna i neopisiva tuga. Žalost ode mlad život. Ali mi samo nije jasno kako se ljudima, kojom snagom i pameću. Padne napamet društvene mreže u takvim trenucima. Neka joj je laka crna zemlja, duso i neka te andjelic čuvaju.

  • Daki

    1. mart 2024 | 13:39

    Neznam sta se desava sa umiranjem porodilja u poslednje vreme. Imamo savrsene masine ali izgleda je do "strucnosti"lekara. Muslim da treba ispitati njihove diplome,da li su kupljene ili da li ih uopste imaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA