Otvorena šesta premium benziska stanica Knez Petrol Novi Banovci

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Kompanija Knez Petrol, prisutna je na tržištu nafte i naftnih derivata punih dvadest godina

Prepoznatljivim i izgrađenim brendom okrenuti budućnosti kvalitetom, konstantnim podizanjem standarda, poštovanjem zaposlenih i poslovnih partnera gradimo naše mesto u istoj.

Otvoren je šesti Premium maloprodajni objekat kompanije Knez Petrol Novi Banovci.

U skaladu sa visokim standardima kompanije na modernoj novootvorenoj benzinskoj stanici Knez Petrol Novi Banovci dostupni su svi derivati uključujući i xenergy dizel i xnergy bmb, goriva nove generacije vrhunskog kvaliteta koja čuvaju motor i produžavaju njegov vek.

Prodavnica širokog asortimana, na kojoj je pored konditorskih proizvoda u ponudi kompletna kozmetika za automobil.

Cilj kompanije je konstantna inovativnost, zaštita životne sredine uz apsolutni akcenat na kvalitetu roba i usluga kao i odnosu cene i kvaliteta.

Pored činjenice o višedecenijskom prisustvu na tržištu Srbije, kao i o prepoznatljivosti brenda, kompanija Knez Petrol podržava kulturu, sport, usavršavanje, obrazovanje, društveno korisne i eduktivne projekte, kao i socijalno ugrožene kategorije.

Shodno davno integisanom društveno odgovornom stavu u stategiji razvoja kompanije nastavljamo sa podrškom lokalnoj zajednici i nizu dobrotvornih organizacija.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    19. februar 2024 | 13:20

    Idi pitajte radnike kolike plate imaju,to je trebalo da se otvori pre 6 meseci nudio dobre plate pa bio veliki red za zaposljavanje

  • Posmatrač

    19. februar 2024 | 13:08

    Ko dade dozvolu da se gorivo toči na pešačkoj, odnosno biciklističkoj stazi. Pa deca preskaču creva za točenje goriva kada idu u školu

  • Natalija

    19. februar 2024 | 14:18

    Kada ce neko da napravi pumpu kod Padinske skele na raskrsnici gde je 1999 god pogodjena u bombardovanju. Sada 20.000 ljudi ide da sipa gorivo 7 km daleko u Borču.. Plus Zrenjaninac.. Ko je bude napravio ima da profitira..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA