Deca su pila kao i sva deca, neka su popila malo više: Ovo je izjava organizatora skandalozne žurke u Beogradu

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 14

"Ja sam samo posrednik u žurci koja se desila to veče" - naveo je N. B.

Oglasio se N. B. organizator žurke u beogradskom klubu "Siner", gde se otrovalo 33 dece, njih 12 ispod 15 godina, a kako je izjavio za Kurir on će na sva pitanja odgovarati pred nadležnim organima.

- Ja sam samo posrednik u žurci koja se desila to veče - naveo je N. B. nakon pitanja da li su ga pozvali nadležni organi

Kako Kurir piše, on je navodno priznao je i da je bio u klubu to veče, kao i da "ne može on da utiče na to ko će da dođe u lokal".

- Nisam policajac koji traži dokumenta. To je bila privatna proslava, piće je kupljeno u klubu. Deca su samo pila kao i sva druga deca, neka su popila malo više. Kako ja da kontrolišem nekog? - rekao je, a na pitanje ko je služio deci piće i ko treba da odgovara za to što je alkohol služen maloletnoj deci je spustio slušalicu.

(Telegraf.rs/Kurir)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slađana

    16. februar 2024 | 17:03

    A gde su roditelji u ovoj priči? Ne oglašavaju se na društvenim mrežama,nema okupljanja protiv alkoholizma,nema protesta zabrinutih lica ispred kluba,ne krive čak ni državu???Pa zar je moguće?

  • Allo

    16. februar 2024 | 17:12

    Pa zar se deci sluzi alkohol ????O cemu prica , kontrola mora da postoji zbog takvih koji zbog zarade mogu da otruju decu da ne kazem drugo .A narkotici kome se nude isto deci .Uzasss gde mi zivimo !!!

  • sistem

    16. februar 2024 | 17:27

    Pa zar niko ne postavlja pitanje roditeljsko zanemarivanje. Kako i sta ce u klubu maloletna deca od 15. godina. Ko ih je pustio ko je zakupio objekat?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA