Vreme čitanja: oko 1 min.

Pojavio se jeziv snimak ispred noćnog kluba nakon trovanja dece u Beogradu: Njih 12 stiglo na VMA mrtvi pijani

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ispod pomenutog snimka tvrdi se da je došlo do trovanja špiritusom, ali redakcija Telegrafa nije mogla da potvrdi verodostojnost ovih informacija do trenutka objavljivanja teksta

  • 3
Hitna pomoć i deca koja piju Foto-Ilustracija: Marko Jovanović, Shutterstock

Pojavio se jeziv snimak nakon navodnog trovanja 26 ljudi, među kojima 12 dece mlađe od 15 godina, na kojem se vidi kako brojne ekipe Hitne pomoći i policije zbrinjavaju goste kluba.

Snimak, objavljen na stranici Moj_Beograd, izazvao je burne reakcije mnogih korisnika društvenih mreža, koji su se zapitali kako su roditelji uopšte dozvolili da njihova deca izlaze u noćni provod.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

"Deca mlađa od 15 godina u klubu. Gde su roditelji što su pustili malu decu da idi u klub, i taj klub kako pušta maloletnu decu da uđu i konzumiraju alkohol?", glasi samo jedan od komentara.

Kako je doktor Hitnе pomoći VMA Ivan Lеković za RTS izjavio, dvanaеstoro dеcе u tеškom alkoholisanom stanju primljeno je na VMA, sa do čak 2,8 promila alkohola u krvi. Međutim, nije potvrđeno da li je došlo do trovanja, kako se navodi na mrežama.

Ispod pomenutog snimka tvrdi se da je došlo do trovanja špiritusom, ali redakcija Telegrafa nije mogla da potvrdi verodostojnost ovih informacija do trenutka objavljivanja teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lora

    15. februar 2024 | 16:22

    Kako su roditelji dozvolili da deca idu nocu u restorane je jedno pitanje?! Drugo pitanje je, kako je deci dozvoljeno da piju, koliko hoce a nisu napunili ni 18 godina?!

  • Gs

    15. februar 2024 | 18:25

    To je to kad deca uzela stvar u svoje ruke zato sto I'm je zakon dozvolio a mi roditelji da cutimo ako nesto kazes mogu I batine da padnu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA