Oglasilo se tužilaštvo povodom smrti bebe u bolnici u Sremskoj Mitrovici

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Doktor M. M.,iz Sremske Mitrovice, kog Marica Mihailović krivi za smrt svoje bebe, javio se u policiji jer se oseća ugroženo, potvrđeno je za Telegraf.rs u MUP

Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici oglasilo se povodom slučaja koji je potresao celu Srbiju. Kako smo ranije pisali Marica Mihajlović tvrdi da je za smrt njene bebe, ali i akušersko nasilje, kriv doktor koji je porađao, a koji je zaposlen u Opštoj bolnici u Mitrovici.

"Policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Sremskoj Mitrovici prikuplja podatke i vrši sve potrebne provere, radi utrđivanja činjenica i okolnosti pod kojima se desio predmetni događaj", rekli su iz VJT za Telegraf.rs.

Doktor M. M.,iz Sremske Mitrovice, kog Marica Mihailović krivi za smrt svoje bebe, javio se u policiji jer se oseća ugroženo, potvrđeno je za Telegraf.rs u MUP.

Kako saznajemo on je rekao da se oseća ugroženo zbog komentara na društvenim mrežama.

Policija je o svemu obavestila nadležno Više javno tužilastvo u ovom gradu.

U policiji su jutros izjavu dali Marica Mihajlović i njen suprug Dalibor, koji su izgubili bebu.

Kako je Telegraf ranije pisao Ministarstvo zdravlja uputilo je inspekciju u Opštu bolnicu Sremska Mitrovica, u čijem porodilištu se porodila Marica Mihajlović, a čija je beba nakon toga preminula.

U ovoj bolnici je, kao što smo već objavili pokrenut je unutrašnji nadzor, a zdravstvena inspekcija je u ovu ustanovu upućena odmah juče.

Podsetimo, Maricu Mihajlović nekoliko dana delilo je od najsrećnijeg trenutka u životu, a onda je, kako je ispričala za Telegraf.rs, doživela horor. Udarci, pretnje i vređanje nije ono što je očekivala da će je dočekati na porođajnom stolu, a ni da svoju bebu kući vrati u sanduku.

(Telegraf.rs)

Video: Uručenje nagrade "Krisatalna koala" Radošu Bajiću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    19. januar 2024 | 14:45

    Znamo mi sta ce komisija da utvrdi,a ovaj ce i dalje da ubija bebe!

  • Tesko nama

    19. januar 2024 | 15:50

    Jos ce Maricu da uhapse.

  • Anonymus

    19. januar 2024 | 16:59

    U normalnoj zemlji on bi istog dana imao pravo da ćuti, a zatim bi mu se oduzela sva imovina da bi se namirio oštećeni, a dozvolu za rad bi mu vratili za 99 godina, ako bi se ustanovilo gde je, kao i mnogi drugi, kupio diplomu... Cirkus država ostaje cirkus...!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA