≫ 

SAZNAJEMO: Roditelji bebe koja je umrla nakon rođenja u bolnici u Sremskoj Mitrovici, dali izjavu u policiji

 ≫ 

"Pre sat vremena bili smo u policiji, obavestio nas je inspektor, dali smo izjavu", rekli su nam

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Milena
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Milena

    19. januar 2024 | 14:58

    Samo da dodam svom pređašnjem komentaru, jako bitnu činjenicu, a to je da, na žalost, novac igra veliku ulogu u tome ko će kako proći, jer nam je takav zdravstveni sistem. Ko plati, dobija apartman i posebnu pažnju, a ko nema, neka mu je Bog u pomoći, kao da je neprijatelj broj jedan!!! Je l to doktorska etika? Dokle smo to došli? Dno smo odavno prešli, ali ne znam gde smo trenutno, je l to dno, dna? Šta će biti sa našom decom? Ko će njih lečiti?????

  • Milica

    19. januar 2024 | 14:41

    Strašno kroz šta sve buduće majke moraju da prolaze. Ovo je nedopustivo.Gde je ministarka zdravlja....šta li će reći živo me zanima.

  • Milena

    19. januar 2024 | 14:29

    Ovo je strašno, katastrofalno za naše zdravstvo i državu, poražavajuće za sve buduće roditelje u kakvoj zemlji živimo, gde životi ne vrede ništa, gde se sa ljudima postupa kao sa stokom pred klanje!!!! Hvala Bogu, majka sam troje dece, zdrave i prave, ali bila sam svedok više puta bahatom ponašanju lekara i sestara,(čast izuzecima, naravno) koji se igraju Boga u najtežem životnom trenutku jedne žene, na porođaju, dok je ionako uplašena i ranjiva. Umesto da olakšaju lepim rečima,daju podršku, pomognu, oni svoju nesposobnost i neznanje skrivaju iza vikanja,psovanja, dranja, šamaranja... Da ne kažem mučenja, već ionako i psihički i fizički izmučenih žena!!! Stidite se pred ljudima i Bogom svi vi koji se tako ponašate! Za vas treba da postoji najstroža kazna, vama su povereni životi... I dok ste zaštićeni kao beli medvedi, svima nama će biti teško. Samo nemojte da zaboravite, možete se i vi naći sa ove naše, druge strane... Život je to. Porodici najiskrenije saučešće! Ne znam šta reći u ovakvom trenutku... Zanemela sam pred ovakvom tugom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA