Okončana drama u Pančevu: Spasioci pomogli čoveku da siđe sa vrha velikog tornja

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Kako saznajemo, čovek je dobrovoljno sišao nakon razgovora sa spasiocima, a neki vatrogasci su se već i popeli da mu pomognu

Drama u Pančevu okončana je sa srećnim krajem! Spasioci su razgovorom pomogli čoveku da siđe sa vrha velikog tornja, a neki vatrogasci snimljeni su kako se penju da mu pomognu.

Pre oko sat vremena stigla je vest da se čovek popeo na vrh tonja kod železnice, a neki su tvrdili da možda hoće i da skoči.

Policija, vatrogasci i pregovarači ubrzo su stigli na lice mesta.

Čovek je odvezen kolima Hitne pomoći.

(Telegraf.rs)

Video: Drama u Pančevu: Vatrogasac se penje uz veliki toranj da spasi čoveka koji preti da će da skoči

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darosava

    17. januar 2024 | 14:01

    Koja smejurija. Ko je naumio da se strmekne on bi to uradio a ne čekao policiju, vatrogasce i hitnu. Ovome iz dupeta došlo u glavu šta radi tek kada se popeo do kraja. Od šoka šta radi oduzele mu se noge i ruke i nikako da pogodi kako sići. Ajde da zajebavamo službe. U ludaru sa njim i naplatiti intervenciju policije, vatrogasaca i hitne. Zbog budale negde se neko pljačka, nekome gori kuća ili stan ili je nekom hitno spasiti život a oni tulumare sa ovakvim parazitom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA