Preslatko bice,toliko drago i nasmejano gde god da je sretnes, da li u restoranu,u prodavnici na ulici, uvek stane,porazgovara,nasmeje se,sali se . Zaista smo svi mi koji smo u Palanci i oni koji dolaze oduševljeni sa ovom devojkom. Vidi se iz očiju koliko je srecna,koliko voli nasu zemlju,narod,sve. I samo jos nesto da dodam,svi stranci,turisti,svi strani sportosti koji jednom dodju u Srbiju,upoznaju Srpski narod,nasu toplinu,dusu ili se uvek vracaju ili nikada vise ne odlaze iz Srbije. Sve najbolje nasoj SRPSKOJ Spanjolki .
E naročiti je Užička!?🫤Idi vidi u Sirogojno kod domaćina i drugih okolnih sela Zlatibora odakle se prenelo i u gradsku sredinu. Ali svi je isto ne spremaju. U stara vremena lepinja sa kajmakom, jajem i suvim mesom spremala se samo za posebne događaje i nije bila u svakodnevnoj ishrani. Ni Karađorđevu šniclu ne jedeš u svakodnevnoj ishrani.
Ako ćemo pametovati kao što ti radiš, onda ni u Užicu kod Šuljage koji je najpoznatiji po tom specijalitetu, ustvari nema komplet lepinje, jer se tamo zove : lepinja sa sve.
Srbin
Preslatko bice,toliko drago i nasmejano gde god da je sretnes, da li u restoranu,u prodavnici na ulici, uvek stane,porazgovara,nasmeje se,sali se . Zaista smo svi mi koji smo u Palanci i oni koji dolaze oduševljeni sa ovom devojkom. Vidi se iz očiju koliko je srecna,koliko voli nasu zemlju,narod,sve. I samo jos nesto da dodam,svi stranci,turisti,svi strani sportosti koji jednom dodju u Srbiju,upoznaju Srpski narod,nasu toplinu,dusu ili se uvek vracaju ili nikada vise ne odlaze iz Srbije. Sve najbolje nasoj SRPSKOJ Spanjolki .
Podelite komentar
Marjan
@Srbin
Koliko para košta ta lepinja?
Podelite komentar
Nikola
Zlatiborska komplet lepinja ne postoji, postoji samo UŽIČKA. Bez pršute, naravno.
Podelite komentar
Darosava
@Nikola
E naročiti je Užička!?🫤Idi vidi u Sirogojno kod domaćina i drugih okolnih sela Zlatibora odakle se prenelo i u gradsku sredinu. Ali svi je isto ne spremaju. U stara vremena lepinja sa kajmakom, jajem i suvim mesom spremala se samo za posebne događaje i nije bila u svakodnevnoj ishrani. Ni Karađorđevu šniclu ne jedeš u svakodnevnoj ishrani.
Podelite komentar
Miki
@Nikola
Sa pršutom je lepsa ali u globalu jelo kao jelo je jako precenjeno. Teško i za stomak i uvek bih radije pojeo dobru pljeskavicu nego komplet lepinju.
Podelite komentar
Vu
@Nikola
Ako ćemo pametovati kao što ti radiš, onda ni u Užicu kod Šuljage koji je najpoznatiji po tom specijalitetu, ustvari nema komplet lepinje, jer se tamo zove : lepinja sa sve.
Podelite komentar