Vatrogasci odneli hranu kravama i konjima: Prve fotografije sa Krčedinske ade

 
Ekipa Srbije
Ekipa Srbije
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 14

Ministarstvo unutrašnjih poslova navelo je da će u saradnji sa vlasnikom, u skladu sa svojim mogućnostima, nastaviti da pruža pomoć životinjama na Krčedinskoj adi

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije, u dogovoru sa vlasnikom, životinjama zarobljenim na Krčedinskoj adi odneli su hranu.

- Na jako nepristupačnom i rizičnom terenu, na dve odvojene lokacije koje su udaljene od obale 1,2 kilometra i 3 kilometra, Specijalistički timovi Sektora za vanredne situacije čamcima su preneli hranu i nahranili oko 130 grla konja i krava koje se nalaze na ovoj adi - saopšto je MUP.

Ministarstvo unutrašnjih poslova navelo je da će u saradnji sa vlasnikom, u skladu sa svojim mogućnostima, nastaviti da pruža pomoć životinjama na Krčedinskoj adi.

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tužna

    8. januar 2024 | 15:58

    Zasto ne organizuje neko skelu da se ode po životinje?

  • Aki

    8. januar 2024 | 16:01

    I to posle koliko dana!?!?! Dobro ste se setili! Da se nije pocelo sa peticijom za spasavanje tih zivotinja i da se nisu ljudi udruzili i apelovali da se pomogne preko drustvenih mreza, ne biste se ni setili! Sramota! Svakako, veliko hvala vatrogascima.

  • Marija

    8. januar 2024 | 16:00

    Bravo! Drago mi je da su pomogli da se zivotinje nahrane.Jos da se izvuku na suvo i toplo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA