Vaspitačica Una dala otkaz, mališani uputili srceparajuće poruke: "Žao mi je što ideš, voli te tvoja slatkica"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sve je na društvenoj mreži "X" objavio Ivan, Unin brat

Verujemo da ste kao deca bili vezani za vaspitačicu, učitelja, profesorku ili nastavnicu. Ove osobe doživljavamo kao autoritet, ali kada se prema nama ophode sa pažnom i brigom, onda taj autoritet prerasta u veliku ljubav.

Koliko deca teško prihvataju rastanak od svojih učiteljica i vaspitačica, dokazuje i pismo koje su mališani iz jednog vrtića u Srbiji uputili svojoj vaspitačici Uni.

Sve je na društvenoj mreži "X" objavio Ivan, Unin brat.

"Sestra radila u vrtiću sa decom od pet, šest godina i prošle nedelje dala otkaz pa su joj klinci poslednjeg dana pisali poruke", napisao je Ivan i objavio fotografije na kojima se vide emotivne poruke.

"Una, ti si puna ljubavi. Hvala što si bila s nama. Mnogo te volim. Mislila sam da ćeš celo predškolsko biti uz mene uz mene, ali to nije istina. Zato ti želim sve najbolje, voli te tvoja Mia", "Una ja te volim najviše na svetu. Voli te tvoja slatkica. Kad pomislim na tebe počinju mi lepe misli, "Una volim te žao mi je što ideš, ali znam da će ti biti lepo i moram to da prihvatim", pisali su mališani.

Ovu objavu komentarisalo je više destine ljudi koji su veoma dirnuti ovim porukicama.

"Znači deca imaju više osećaja za nečije granice i životne odluke, kao 'žao mi je što ideš ali znam da će ti biti lepo i moram to da prihvatim", "Biće nešto od nas ako imamo ovakvu decu", "Te žene su najveći heroji za mene. Dok se priča o lažnim herojima koji se veličaju bez ikakvog razloga, njih niko ne pominje. Vaspitačice u obdaništima su žene koje treba platiti mnogo više za posao koji rade. To su stvarni heroji za mene. Svakodnevna briga o deci je herojstvo", bili su samo neki od komentara.

(Telegraf.rs)

Video: Mališani iz vrtića u Bogatiću napravili igračke od otpada: Promocija reciklaže i otpada

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA