Oglasile se mame čije bebe su prve rođene u GAK Višegradska posle ponoći: Jedna će sinu dati ime po ove 2 žene

 
J. P.
J. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kako je mama prvorođene devojčice u 2024. godini otkrila, Anastasiji je ime dala starija seka

Prve bebe ove godine rođene su u GAK Višegradska, obe u prvoj sekundi nove godine, kažu u toj ustanovi.

Rođen je dečak na rođenju težak 3.920 grama i dugačak 51 centimetar, i devojčica dugačka 51 centimetar i teška 3.800 grama.

Anastasija je četvrta beba u porodici Mitrović i nju kod kuće čekaju dva brata i sestra. Aleksa je takođe četvrta beba u porodici Konić, i kod kuće ga željno iščekuju tri sestre.

U poslednja 24 sata u GAK Višegradska rođeno je 10 beba, jednak broj dečaka i devojčica.

Bebe Foto: Ustupljena fotografija

"Na prijemu su dežurala tri lekara i dve babice dok su u porodilištu bila još četiri lekara, uz dva pedijatra i dva anesteziologa koji su bili na raspolaganju pacijentima. Ovo je odličan početak godine, važno je da su sve mame i bebe dobro, a mi ćemo nastaviti ovako uz sve kolege u drugim porodilištima", rekla je doktorka Tatjana Dosev.

Kako je mama prvorođene devojčice u 2024. godini otkrila, Anastasiji je ime dala starija seka. 

"Sve je dobro prošlo, da se zahvalimo celoj dežurnoj ekipi gore u porodilištu, pogotovo doktorki Tatjani Dosev i predivnoj babici Sanji Četinac i naravno doktoru Repcu koji je zaključio da ću se u nedelju defintivno poroditi", istakla je Ivana za RTS.

A sve pohvale na račun porodilišta, ali i doktorke Aleksandre Matejević i babice Aleksandre imala je mama Dragica, čiji će sin ime dobiti upravo po njima.

"To mi je bila prva asocijacija, jer su stvarno zaslužile svaku pohvalu, to su žene koje se baš trude i rade svoj posao onako kako dolikuje i svaka pohvala za njih", poručila je nasmejana mama.

Kako je doktorka Tatjana Dosev otkrila, falilo je 7 minuta da se rodi i treća beba, koja je na svet došla ipak nakon Anastasije i Alekse.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA