Vreme čitanja: oko 1 min.

Udruženje "Zajedno za novi život" podelilo paketiće deci u Tiršovoj

K. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Za nas su ovo posebno emotivni momenti kada u očima ove dece na trenutak vidimo iskru nade i radosti jer smo im makar na trenutke izmenili svakodnevnicu - kažu iz udruženja

  • 0
Zajedno za novi život Foto: Ustupljena fotografija

Pacijenti iz udruženja "Zajedno za novi život" šesti put su za redom sakupili novac za novogodišnje paketiće koje su odneli deci koja borave na Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj na odeljenju za hemodijalizu.

Stižu nam praznici, a praznični dani su velika motivacija da činimo više jedni za druge, posebno da ove, za mnoge radosne dane, makar malo obojimo prazničnom atmosferom i da unesemo radost u bolničke sobe i krevete u kojima su deca koja čekaju šansu za novi život i kvalitetnije detinjstvo.

Zato su, šesti put za redom, pacijenti iz udruženja "Zajedno za novi život" skupili novac i kupili novogodišnje paketiće koje su podelili deci koja borave na Univerzitetskoj dečjoj klinici Tiršova na odeljenju za hemodijalizu.

- Za nas su ovo posebno emotivni momenti kada u očima ove dece na trenutak vidimo iskru nade i radosti jer smo im makar na trenutke izmenili svakodnevnicu. Pokloni su stigli u ruke mališana koji su na lečenju, a deliti radost sa njima je rečima nemerljiva. Nismo zaboravili ni hrabre lekare i medicinsko osoblje koji nas prate, leči i koji su nam velika podrška, pa smo novogodišnje poklone podelili i zaposlenima koji se bave transplantacijom organa na Klinikama UKCS I VMA. Ovim malim znakom pažnje želimo da se zahvalimo za sve što čine za nas i sve ostale pacijente.

Ove godine su nam se pridružili u prikupljanju sredstava i deljenju paketića prijatelji iz "Udruženja strukovnih radiologa Srbije", sa kojima sarađujemo već godinama i ovo je još jedan stepenik više u našim već dobrim odnosima.

Otišli smo iz UDK Tiršova sa željom da i ova deca s kojom smo se danas družili u godini koja dolazi dočekaju svoje izlečenje i bolničke sobe zamene nekim lepšim mestima za odrastanje - naveli su iz udruženja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA