Deci u Leskovcu na putu do škole problem pravi čopor pasa: Roditelji u strahu

 
J. P.
J. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Nadaju se da će nadležni u narednim danima preduzeti neophodne mere kako bi se obezbedila bezbednost dece na putu do škole, ali i prolaznika

Sve više roditelja izražava zabrinutost zbog prisustva čopora napuštenih pasa na ulicama u Radničkom naselju u Leskovcu kroz koje deca prolaze na putu do škole. Ovaj problem stvara osećaj nesigurnosti i straha među lokalnom zajednicom.

Jedan od roditelja, Marija Živković kaže za Jugmediu da se ovim problem suočavaju i bore svakog dana i je zbog straha primorana da svoje dete svakodevno vozi automobilom.

“Skoro svakog jutra vozim dete u školu zbog iste situacije, oni krenu tako po ulicama i nikad se ne zna gde mogu da se sretnu”, priča Marija.

Roditelji i deca strahuju da bi neki od tih pasa mogao postati agresivan ili napasti decu i naglašavaju da se osećaju nemoćno i zabrinuto.

Nadaju se da će nadležni u narednim danima preduzeti neophodne mere kako bi se obezbedila bezbednost dece na putu do škole, ali i prolaznika.

(Telegraf.rs)

Video: Obišli smo perone stare autobuske stanice u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Molim nadlezne

    17. decembar 2023 | 07:53

    Da rese ovaj problem jednom za svagda.Juzni batat,svako selo je pretrpano psima lutalicama,posle kad izujedaju decu dzaba sve.Bolje spreciti nego leciti.I vi novinari udruzite se malo svi zajedno da ako uspemo probudimo malo svest nadleznima jer to su deca a od dece nema veceg blaga.Topao pozdrav.

  • Lord

    17. decembar 2023 | 09:32

    Nekad su lovci to resavali...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA