Obradovali mališane: Članovi BMW moto kluba kao Deda Mrazovi stigli u školu

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Dodaje da su dobili poziv od prijatelja koji im je objasnio situaciju u kojoj se nalaze deca iz sela

BMW moto klub Srbija svake godine deli paketiće u pet gradova naše zemlje, a ove godine odlučili su da posete i jedno malo mesto kod Ljiga - Slavkovicu. Kako za Telegraf.rs kaže prednik kluba Goran Puce, mališane iz ovog sela do sada niko nije posećivao, te su odlučili da ih obraduju pred novogodišnje praznike.

- Mi svake godine delimo paketiće deci u pet gradova Srbije, ove godine smo proširili na još jedan grad, Gornji Milanovac. Inače delimo u Beogradu, Pančevu, Kraljevu, Čačku i Blacu. Ove godine smo to proširili na još jedan grad i došli smo u malo mesto pored Ljiga, Slavkovicu - naveo je on.

Dodaje da su dobili poziv od prijatelja koji im je objasnio situaciju u kojoj se nalaze deca iz sela, a članovi kluba su bez razmišljanja odlučili da ih usreće.

- Jedan naš prijatelj nas je zamolio da posetimo tu školu. Mi smo ih bez razmišljanja posetili i obradovali decu. Kako smo dobili informaciju, do sada niko tu decu nije posetio svih ovih godina unazad - navodi Goran.

Naš sagovornik pojašnjava da sa akcijom planiraju da nastave, ali i da s godinama proširuju broj gradova koji posećuju.

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA