Da li je ovo najlepše ukrašena zgrada u Srbiji? Vredni mališani je spremili za Novu godinu, deluje bajkovito

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Zgrada u Ulici Borivoja Stevanovića 25 mesto je gde su mladi bračni parovi započeli svoj zajedniči život i trenutno ima 17 dece

Ukrašavanje ulaza zgrada tokom novogodišnjih praznika u Nišu je već postalo tradicija. Već nekoliko godina zaredom stanovnici u naselju Čalije ukrašavaju  svoj ulaz šarenim bojama, crtežima i jelkom, a najvredniji učesnici bili su baš oni najmlađi.

Kako za Telegraf.rs navode oni koji žive u zgradi sa brojem 25, hteli su da obraduju najmlađe članove zajednice, ali i da daju lep primer svim ostalima širom Srbije.

- S obzirom na to da smo relativno nova zgrada sa dosta mladih bračnih parova sa decom tradicionalno već par godina unazad, kako bi obradovali najmlađe članove, ukrašavamo hol zgrade u duhu novogodišnjih praznika. To smo učinili i ove godine, a cilj je da se predstavimo i učinimo da budemo vidljivi pa čak i dali nekome pozitivan primer - navela je Marija Stošić, jedna od članica ove zgrade za naš portal.

Zgrada u Ulici Borivoja Stevanovića 25 mesto je gde su mladi bračni parovi započeli svoj zajedniči život i trenutno ima 17 dece, sličnog uzrasta, a najstarija deca imaju godina isto koliko i sama zgrada. Pred svaki praznik oni organizuju različite aktivnosti, pa su se pred Uskrs družili u dvorištu i ukrašavali zgradu.

S obzirom na to da u zgradi žive uglavnom mladi parovi, Marija kaže da su svi složni, često se okupljaju i druže i lako dogovaraju.

- Imamo našu Viber grubu 'Velesle komšije', što nam je i slogan zgrade, tako da se mi brzo organizujemo i često okupljamo oko tih praznika da na neki način obradujemo decu, ali da se i mi vidimo - ističe Marija.

(Telegraf.rs)

Video: U čast Ivana Tasovca: Svečano otvaranje koncertne sezone Beogradske filharmonije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvonimir

    13. decembar 2023 | 11:00

    Za svaku pohvalu.Međutim, nisu jedini. Ulaz u zgradu u Knjaževačkoj 147/B je lepše okićen a i već nekoliko godina deda mraz deci deli paketiće. Posetite nas i sami se uverite.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA