Darija Kisić u poseti višečlanoj porodici Mihajlović: "Razumevanje, sloga i ljubav krase ovaj dom"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Prema njenim rečima, cilj države je da se u svakom delu Srbije rađa što više dece i da imamo još mnogo ovakvih porodica

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić posetila je danas u Babušnici vrtić "Dečija radost", u kome boravi oko 150 dece i u potpunosti je renoviran posle 45 godina.

Kisić je istakla da renoviranje tog vrtića pravi primer odgovornog odnosa prema deci, koja sada imaju potpuno nove i savremene uslove za boravak. Ona je navela da su sve aktivnosti koje sprovodi opština Babušnica u cilju podrške porodicama i deci dale dobre rezultate, jer je ovo jedna od retkih devastiranih opština u kojoj je u poslednje dve godine došlo do povećanja broja novorođene dece, saopštilo je Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju.

Ona je u selu Draginac u ovoj opštini posetila višečlanu porodicu Mihajlović, a porodice poput ove su, kako je naglasila, pravo bogatstvo Srbije.

Prema njenim rečima, cilj države je da se u svakom delu Srbije rađa što više dece i da imamo još mnogo ovakvih porodica.

Ona je fotografije sa članovima porodice Mihajlović objavila na svom Instagram nalogu.

"Provela sam divno popodne sa porodicom Mihajlović iz sela Draginac, opština Babušnica gde pod jednim krovom živi velika porodica - otac i majka i dva brata sa svojim porodicama. Razumevanje, sloga i ljubav krase ovaj dom i hvala im što svojom snagom i zajedništvom čine i našu Srbiju još jačom", zaključila je ona.

(Telegraf.rs)

Video: Darija Kisić: Žao mi je što nisam rodila još jedno, predložićemo duže porodiljsko i za drugo dete

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA