Amerikanac posetio Beograd, pa otkrio kakvo mišljenje ima o Srpkinjama, rakiji i ćevapima

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kada je reč o ženama iz Srbije, on je snimio poseban video u kom je Srpkinje nazvao "prelepim stvorenjima" i "anđelima"

TikToker Aron Palakios iz Amerike je pre neki dan stigao u Beograd, a svoje impresije svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama. On je do sada posetio mnogo zemalja, a Srbiju je odlučio da posetio zbog istorije i naravno - lepih žena.

"Stigao sam u Beograd i želim s vama podelim prve utiske o ovom gradu. Počeću s ljudima. Prvo što sam primetio je da su ljudi ovde baš visoki. Posebno devojke koje hodaju okolo kao neke ponosne kule i, kad to kažem, to je veliki kompliment", rekao je u jednom od videa.

On je u drugim snimcima otkrio i šta je prvo probao od hrane i pića kada je stigao u našu prestonicu.

@aaronpalaciosrebel An obvious observation i have made about Serb women while i have been in Belgrade Serbia. #serbia #srbija #belgrade #serbianwomen #belgradeserbia ♬ The Last of Us (Remix) - 林怿

"Moram da napomenem da je juče, kada sam stigao ovde, bilo baš hladno, pa sam zato sinoć prvi put probao rakiju. Znači, ta čašica rakije mi je odmah zagrejala celo telo. Osim rakije, probao sam i ćevape, bili su baš ukusni i odlični, probaću ih danas još", ispričao je.

Kada je reč o ženama iz Srbije, on je snimio poseban video u kom je Srpkinje nazvao "prelepim stvorenjima" i "anđelima".

"Tako su elegantne, oblače se po poslednjoj modi. Kao da se ne trude, ali siguran sam da se doteraju pre nego što izađu iz kuće. Hodaju s toliko samopouzdanja koje može da vas zastraši. Ako vam jedno od tih prelepih stvorenja koje zovemo Srpkinjama priđe, srce će vam na sekundu stati. Tako da, ako znate nekog kardiologa, prosledite mi njegov kontakt za svaki slučaj", našalio se za kraj.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA