Nije imao nijednu četvorku, bio je vešt u svemu čega se dohvati: Ranjena nastavnica iz "Ribnikara" o K. K.

 
LJ. R.
LJ. R.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 22

Kako je rekla i kada je iz suprotne smene K. K. došao u 7/2, izuzetno lepo su ga prihvatili

Tatjana Stevanović, ranjena nastavnica iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" rekla je u ispovesti da maloletni K. K. nije imao nijednu četvorku, da je bio pravi đak i da je bio vešt u svemu čega se dohvati.

- Svu tu decu sam poznavala od petog razreda., jako dobro sam ih znala. I, on je, kao što mogu da potvrde sve ostale moje kolege, do 3. maja bio dobro i vaspitano dete. Pravi đak. U rubrici nije imao nijednu četvorku. Išao je na takmičenja i bio je vešt u svemu čega se dohvati. Istina, bio je povučen. ali znate koliko ima takve dece u školi? Nije se mnogo isticao u odeljenju, ali je redovno učio i izvršavao svoje obaveze - ispričala je ona.

Kaže da, kada je iz suprotne smene K. K. došao u 7/2, izuzetno lepo su ga prihvatili.

- Nijedan od nastavnika koji je ušao u to odeljenje nije mogao ništa da primeti, jednostavno ništa nije ukazivalo na bilo kakav problem. Ni njegove roditelje nikad nisam upoznala, jednostavno za tim nije bilo potrebe - kazala je Tatjana za Kurir.

(Telegraf.rs/Kurir/Jelena Skenderija)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    4. decembar 2023 | 12:32

    Monstrum je poludeo od tolike odlicnosti u svemu. Dete bez trunke emocija, dal mu je majka i jednom rekla da ga voli pitanje je, dal mu je jednom rekla sine nije sve u ocenama, da li ga je pitala kako se sine osecas....ili ga je samo unistavala pritiskom da ima sve petice. Ako ste majka budite iskreni prema deci i pokazite im ljubav, jebes ocene!

  • pera

    4. decembar 2023 | 09:54

    >> Istina, bio je povučen. ali znate koliko ima takve dece u školi? Znamo i stalno ukazujemo na to, stalno stalno, jer takva deca, koja iznekog razloga nisu uspela da se adekvatno socijalizuju, pre ili kasnije pokažu rezultate "bio je fin" epiteta. Najčešće, naude sebi na neki način u različitim formama autodestrukcije, a retko se desi i da sve potisnuto "izbace" na okolinu, gde je Ribnikar najdrastičniji slučaj. I nije to samo sa decom - bio je fin komšija, učtiv, bio je fin kolega, miran, bio je oprezan uvek u saobraćaju, nikada brza vožnja. I onda "odjednom" kvrcne nešto u glavi, a zapravo čovek udari u svoju granicu i nakon toga je kasno. E zato je društvo važno da se neguje, ne lekari, psiholozi, nego odnosi među ljudima, prvo u porodici, pa onda sa komšijama, rodbinom, pa u školi, na poslu ... Mala smo mi sredina (cela zemlja) da se ovakve stvari dešavaju, previše je nasilja i auto-nasilja u odnosu na broj i strukturu stanovnika. To samo ukazuje da socijalni temelji više ne drže, da su popucali i da društvo samo formalno postoji kao pojam. I možda je za našu generaciju kasno, ali sada ako se krene, za 20-30 godina možda dođemo do tačke preokreta i stabilnog pozitivnog održivog trenda. Ako uopšte to želimo (većinski).

  • Marija

    4. decembar 2023 | 11:26

    Kada sam isla u osnovnu skolu, verbalno i fizicko nasilje ste medju djacima opravdavali: "Oni su samo deca, to je pubertet" I sta sada? Cuj bio miran i sve izvrsavao, koje zdravo i srecno dete je mirno? To ne postoji ljudi... Psiholosko testiranje pre upisa u skolu pokaze sve. Saopsteno bude ko moze biti problematican, a zaposleni u skoli cute, jer su skoro uvek u pitanju deca nekih tamo dr. mr. ph. ... Zalosno, u danasnje vreme, titula i novac nadjacavaju moral,eticnost,ljudskost i mentalno zdravlje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA