Bogdanovići do pre dva dana živeli svoj san, sad mole za pomoć: Obnovili dedovinu a ona nestala za tren

 
Ekipa Srbije
Ekipa Srbije
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

U stravičnom požaru im izgorela kuća u koju su sve uložili kada su se doselili na selo

U zabačenom staroplaninskom selu Senokos, u stravičnom požaru do temelja je izgorela porodična kuća Bogdanovića, u kojoj je mladi bračni par Bogdanović živeo sa dvojicom sinova.

Srećom, u kući u to vreme nije bilo nikoga, ali kako je za Telegraf.rs kazala Nataša Bogdanović, sve što su ona i njen suprug godinama ulagali, u obnovu dedovine, opremanje kuće, sve je za nekoliko sati potpuno uništeno.

- Pre pet godina smo se iz Pirota doselili ovde, suprug je napustio državni posao i odlučili smo da obnovimo njegovu dedovinu na selu, preselili se ovde, sve što smo imali uložili u obnovu kuće, opremanje, osnivanje poljoprivrednog gazdinstva, bavimo se uzgojem autohtone rase goveda - buše. Sve je išlo kako treba, uzlaznom putanjom. Živeli smo svoj san, sve do juče, kada je za nekoliko sati sve nestalo - priča Nataša za Telegraf.rs.

Uzrok požara nije poznat, ali se pretpostavlja da je reč o elektro-instalaciji.

U kući je bilo dosta opreme, računara, neophodnih za rad u modernim uslovima, mnogo novih uređaja, mnogo novca je uloženo u kuću, njeno opremanje, a Bogdanovići su maštali da jednog dana krenu i u preradu mesa, jer su se bavili organskom proizvodnjom.

- Čak smo nabavili i sistem za video nadzor, koji nam je bio neophodan kako bi pratili stoku, koja se napasa na Staroj planini, još ga nismo ni montirali, a i on je potpuno izgoreo -kaže Nataša.

Svi koji žele da pomognu ovoj porodici da ponovo stane na noge to mogu uplatom na račun: 160-5400101123304-55 na ime Nataša Bogdanović, ulica Đure Đakovića 14, Pirot.

(Telegraf.rs /A. Ćirić)

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    1. decembar 2023 | 09:09

    A struju radio obucar neki,umesto da je platio strucnjaka,a sad pomagajte..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA