U 100 lokala pušenje je zabranjeno: Pojedini ugostitelji dopustili alternative duvanu, kako reaguju pušači?
Anketa pokazala da mnogi ugostitelji razmišljaju o tome da duvanski dim kvari ukus jela i pića
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Caki
Srbija je jedina zemlja u Evropi koja dozvoljava pušenje u restoranima. Ministarka zdravlja koja je pokrenula inicijativu za zabranu pušenja brzo je ućutkana. Zbog toga smo zemlja u vrhu po broju obolelih od raka pluća, ali to što pušači oboljevaju to je njihov izbor, dok mi nepušači moramo da udišemo njihove dimove.