Verovali ili ne: Sudija iz Leskovca završio krivični postupak za 14 dana

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Takvi sudski sporove se vode godinama

Ovako nešto mi se nikada nije desilo u mojoj advokatskoj karijeri, kaže za Jugmedia.rs jedan od poznatih advokata iz Leskovca, koji je svoje iznenađenje hteo da podeli sa čitaocima Jugmedie.

Naime, od momenta kada je advokat Osnovnom sudu u Leskovcu predao privatnu tužbu za lakše krivično delo do momenta presude prošlo je svega 14 dana.

Ako neko u Srbiji nađe sličan primer, spreman sam da odgovaram za ovu izjavu“, dodaje advokat i kaže da se takvi sudski sporovi vode godinama.

Priča da je sa sudijama često na „ratnoj nozi“ i da deli stavove javnog mnenja u Srbiji o domaćem sudstvu, ali je želeo da pokaže istoj javnosti da se nedavno desio i ovakav slučaj.

Advokat nije želeo da mu napišemo ime jer je s pomenutim sudijom često, po prirodi posla, u konfliktu, ali Jugmedia saznaje da se radi o sudiji Zoranu Stojanoviću.

(Telegraf.rs)

Video: Ono kada se sve oko tebe ruši, a tebi je laganica:U radnji izbio požar, on ostao "ladan kao špricer"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa

    17. novembar 2023 | 09:03

    Vredan i odgovoran čovek, nije umislio da je poslat od Boga da na zemlji deli pravdu. Pretpostavljam da nije dopustio da mu ni advokati obe strane komplikuju i rastežu slučaj. Da su takve sudije u većini onda bi taj stub vlasti u narodu uživao poverenje i poštovanje (kao crkva i vojska).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA