"Ko ih pronađe, dobiće koliko traži": Nestali kod Pančeva, smatraju se krvoločnima, evo šta poručuje vlasnica

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Aleksandra ih već danima traži, ali uzalud

Čarli i Bruno, psi rase Kane korso, pobegla su iz porodične kuće u mestu Sefkerin nedomak Pančeva, a vlasnica Aleksandra nudi nagradu onome ko ih pornađe.

Dva psa koja spadaju u rasu najkrvoločnijih pasa nestala su u ponedeljak kada su izašla iz dvorišta u kojem je kapija ostala otvorena, a za njima je krenula i ženka.

Međutim, ona se vratila jer kod kuće ima sedam štenaca.

- Iako spadaju u krvoločnu rasu nisu opasni, nisu agresivni. Socijalizovani su od malena i svi su od malena kod mene. Tu su iz ljubavi, a ne da bi mi čuvali nešto. Kod mene su zato što volim pse i zato što mi se svidela ta rasa - priča njihova vlasnica Aleksandra Tasić za Telegaf.rs.

Kako kaže, viđeni su u Glogonju, pa i u Sefkerinu, međutim, ljudi su počeli da joj se javljaju tek nakon dva dana, kada je objavila da će pronalazač dobiti vrednu nagradu.

- Odjednom su svi počeli da se javljaju gde su ih videli na nekom mestu. U Glogonju su ih videli zajedno, a u Sefkerinu su videli samo jednog psa.

Crnog psa - Bruna dobila je za 18.rođendan, a šarenog Čarlija je ostavila iz prvog legla koje je imala,  jer kako kaže nije želela da da sve, jednog  je želela da ostvi za sebe. Sada traga za njima već nedelju i po dana, a ne libi se ni da se uputi u šumu.

- Pobegli su otac i sin, majka se vratila, sad idem da ih tažim, nadam se najboljem.

Nije htela da otkriva iznos nagrade koji je namerila da da pronalazaču, samo je rekla kratko:

- Ko ih pronađe dobiće koliko traži - poručuje na kraju. 

(Telegraf.rs)

Video: Srpski spasioci krenuli u pomoć u BiH

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kad bi ih nasao

    8. novembar 2023 | 17:27

    Predao bi ih za jednu veceru I jedno pice.

  • 18 god, dobila za rodjendan

    8. novembar 2023 | 18:37

    Jadni su oni koji su joj poklonila evo mi u nemackoj skupili potpise da jedan arapin ne sme da izvodi krvolocnog kera na ulicu znao je parazit da ga ne vodi ostavi ga iza sebe 50 metara a toliko jos ima do decijeg vratica izmet za njim nije kupio.

  • Ivon

    10. novembar 2023 | 15:31

    Kotiteljka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA