Istraživanje pokazalo: Fruška gora treća najpopularnija Instagram destinacija u Srbiji

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Jezero Beli kamen kod Bešenova zauzeo je 50. mesto, kao i Prirodni rezervat "Zasavica" (32. mesto)

Fruška gora uvrštena je među top 50 najpopularnijih Instagram destinacija u Srbiji i zauzela visoko treće mesto.

Jeste li ikada prelistavali društvene mreže i naišli na mesta tako očaravajuća da ste se odmah poželeli teleportovati tamo? Ulice koje spajaju istoriju i suvremenost, sanjivi krajolici i slikovita jezera. Zainteresovani, istražujete dublje i shvatite da zapravo gledate prekrasne krajolike Srbije.

Po istraživanju platforme GetByBus.com, Srbija savršeno spaja najlepša prirodna čudesa sa bogatom kulturnom i istorijskom baštinom. Kao zemlja neukroćene lepote, postaje sve popularnija svake godine, i polako ide prema tituli top destinacije za putnike koji traže jedinstveno iskustvo, piše SMP.

Ipak, ono što bi moglo biti posebno zanimljivo, upravo je činjenica da se među 50 najpopularnijih Instagram lokacija u Srbiji nalazi i nekoliko mesta u Sremskom regionu. Naravno, najpopularniji je Nacionalni park "Fruška gora" koja je zauzela visoko 3. mesto po interesovanju.

Pored lepotice Fruške, na listi su i jezero Beli kamen kod Bešenova (50. mesto); kao i Prirodni rezervat "Zasavica" (32. mesto).

(Telegraf.rs)

Video: Baka Mirjana Petrović iz Cikota u 99. godini igra, peva i radi sve fizičke poslove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA