Krenula u Prag, pa je opljačkali u Surčinu: Ukrao joj 700 evra, 35.000 dinara i sva dokumenta

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Istraga povodom ovog slučaja je u toku

Putovanje u Beograd za ženu M.J. iz Čajetine pretvorilo se u pravu dramu, kada je shvatila da je prilikom povratka iz lokalne prodavnice u Surčinu ostala bez novca, lične karte, platnih kartica i zdravstvenih knjižica.

- Vraćala sam se iz prodavnice kad sam shvatila da sam izgubila novčanik. U njemu je bilo 700 evra i 35.000 dinara, dokumenti, vizit kartice sa meni jako bitnim kontaktima. Kako sam to veče imala neodložno putovanje za Prag, krenula sam, ali sam preko hitnog poziva stupila u kontakt sa policijskim službenikom kako bih prijavila nestanak novčanika. On mi je rekao da moram lično da dođem, kaže za RINU M.J. iz Čajetine.

Krađa novčanika u Surčinu Foto: Printskrin/RINA

Kada se vratila iz Praga ona je otišla u PS Surčin i lično prijavila nestanak novca i dokumenata, a uz pomoć prijatelja je nabavila i video snimke sa sigurnosnih kamera koje pokrivaju područje oko lokalnog marketa ispred kog je pretpostvaila i da je izgubila novčanik.

- Nakon pregleda snimaka uočila sam mlađe muško lice, obučeno u crnu garderobu, nosio je ranac na leđima. Nakon obavljene kupovine u istoj prodavnici, izašao je na parking, pronašao moj novčanik i udaljio se u nepoznatom pravcu, očigledno bez namere da mi ga vrati. Zadržao je novac za sebe, rekla je M.J.

Istraga povodom ovog slučaja je u toku.

(Telegraf.rs/RINA)

Video: Brutalna pljačka menjačnice u Beogradu: Ušao sa pištoljem i pokupio pazar

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • To nije pljacka

    24. oktobar 2023 | 10:19

    Nasao je I trebao je da preda sluzbi za izgubljene stvari skoro sam u evropi nasao na utobuskom stajalistu ruksak sa sportskom opremom vredne su stvari ja sam uzeo I odnesem u gimnaziju jer sam video grupu djaka ide prema gimnaziji predam sekretarici ne zahvali se sutra dan odem ponovo jeste li nasli cije je kaze da posle petnaest dana ja na istom stajalistu kad tamo napisano da trazi ruksak bas napisano sta je u njemu I kakve farbe ja nazovem javi se a nece da prica ja posaljem poruku ne javi se ja drugi dan prodjem sa biciklom vidim da je papir skinut eto koliko su mi se zahvalili da sam to nekome nasem pokloni bilo bi bolje nasao sam ja jos par stvari predao sam milicija ili sluzbi za izgubljene stvari ni od koga hvala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA