"Bombone su ti odvratne": Dečak u Srbiji počastio drugare za rođendan, sad na ivici i proslavu da otkaže

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 39

Kako to vaspitavamo decu, pitaju se mnogi

Jednom dečaku u Srbiji preseo je rođendan i to već prilikom čašćenja u školi.

"Detetu mi je rođendan, odneo danas u školu bombone, da bi mu nekolicina rekla da su mu bombone odvratne", napisala je njegova mama, a onda otkrila još strašniji detalj.

"Da ne pominjem da sam na ivici da otkažem proslavu koju sutra u našoj kući priređujemo za iste te male bilmeze! Kakvu to decu odgajate, moroni bolesni", revoltirano je poručila.

Kako se danas vaspitavaju deca, pitali su se i drugi. Granica između šale i lepog vaspitanja kao da više nije jasna, a o nedostatku empatije suvišno je i govoriti, o čemu ovaj primer najbolje svedoči.

(Telegraf.rs)

Video: Božović o suđenju za "Ribnikar": Ovo je bilo jedno od najstrašnijih suđenja u mojoj karijeri

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    21. oktobar 2023 | 19:13

    Nekad su se deca radovala bombonama u školi ma kakve da su bile! I moja deca su nosila i nikad stvarno nije bio problem. U nazad desetak godina je stvarno užas što se dečijeg vaspitanja tiče TU DECU JA NE KRIVIM NEGO BAŠ RODITELJE! KUĆNO VASPITANJE JE POKAZATELJ DEČIJEG DANAŠNJEG PONAŠANJA I TO JE TO.

  • Geras

    21. oktobar 2023 | 18:33

    Zašto ti kao majka imaš potrebu da to deliš na društvenim mrežama... Ne razumem.. Pametnije sedi kuci i pričaj sa detetom... I objasni mu da je to postojalo i u tvoje vreme... Da te drugari zezaju i provociraju... Da je bilo i tuče i svega... I evo tebe sa detetom... Kako je tebe tada tvoja majka vaspitala... Pa nikako... Rekla ti je ajde bre cuti ne glupiraj se... Niko nije obraćao pažnju... Sada smo svi decu razmazili... Svaka generacija... Sve gora... Bas zbog vas takvih koji pokušavate da decu držite ispod staklenog zvona... Užas... Ne branim te male debile... Ali bre ajde više

  • Vodolijax

    21. oktobar 2023 | 19:35

    Od pokondirenih roditelja ne mogu biti ni deca bolja....i što je nažalosnije takva deca bolje prođu u životu jer gaze bez emocija.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA