Najukusniji je od "slonovog uveta", dok pucketa vatra u "smederevcu": Kako u Topoli spremaju "srpski kavijar"
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Leskovcanka
Pravi i najbolji ajvar izuzetnog ukusa je samo od leskovacke paprike "kurtovke" -sve ostalo je imitacija
FANTOM(68)
Nikada selo neće izaći iz Srbina. AJVAR su Slovenci brendirali a kupuju papriku u Leskovcu. Uvek bre opanak saplete šimike, a i otporniji je na udare. EU će zabraniti proizvodnju ajvara u Srbiji odmah po našem prijemu. A čuo sam da ajvar može da se napravi i od paprike, samo kisi.