Najtragičnija priča u Srbiji: Čovek gledao kako seku drveće koje je sadio, dobio moždani udar, sin sve objavio

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 18

Na njegovu reakciju nisu ostali nemi ni brojni drugi građani, koji su dodali da je ovaj kej u Novom Pazaru jedan od najlepših i najomiljenijih delova grada

Seča dveća na keju reke Raške u Novom Pazaru izazvala je ogromno nezadovoljstvo i negodovanje građana, koji su uživali u šetnjama u ovom lepom delu grada. Tokom poslednjih dana posečeno je oko 30 zdravih stabala, a građanin Redžep M. se povodom ovog slučaja oglasio na društvenoj mreži Facebook potresnom porukom.

- Drveće koje je moj babo posadio pre više od 20 godina i koje je krasilo naš kej ste posekli dok je on gledao i time izazvali da čovek dobije moždani udar. Sram da vas bude sve koji ste ovo dozvolili, napisao je on i na svom nalogu postavo fotogafije posečenog drveća, ali i oca koji leži u bolnici.

Na njegovu reakciju nisu ostali nemi ni brojni drugi građani, koji su dodali da je ovaj kej u Novom Pazaru jedan od najlepših i najomiljenijih delova grada.

- Bilo je predivno sedeti u hladu tog drveća, u hladovini i uz rek. Sve pretvoriše u beton, ne znam da li je moguće da toliko nemaju osećaja, dodao je drugi revoltirani Novopazarac.

(Telegraf.rs)

Video: Vozač dobio kutiju pa napravio ovaj potez: Snimak sa autobuske stanice koji niko nije video

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auuuu

    14. oktobar 2023 | 17:21

    Moj narode, šta nam ovo rade???? Uzeše i ovo malo duše sotone!!! Molim da se probudimo svi!!!!

  • V8

    14. oktobar 2023 | 16:47

    Jedan političar kod nas potekao sve Topole koje su bile stare više od 20 godina i krasile su igralište u selu,hladovine koliko hoćete, sve za dan poseceno i dato u bezcenje, a nikom do tada nisu smetala dok se on nije tu pojavio i napravio haos...

  • JS

    14. oktobar 2023 | 16:53

    Krivce, nalogodavce najsteože kazniti. ßta radi gradonačelnik? Šeta po simpozijumima po Srebrnom jezeru, umesto da brani grad od neledalne seče.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA