≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Direktorka OŠ "Vladislav Ribnikar" podnela ostavku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navodi da je Savet roditelja insistirao da se za novog v. d. direktora, odnosno za trajnog direktora škole postavi neko iz kolektiva ove ustanove

  • 5
ŠKOLA RIBNIKAR REKONSTRUKCIJA Foto: Tanjug/Marko Đoković

V. d. direktorka Osnovne ogledne škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, u kojoj se 3. maja dogodilo masovno ubistvo kada je učenik ubio devetoro svojih drugara i školskog čuvara, podnela je ostavku na funkciju vršioca dužnosti direktora ove vaspitno-obrazovne ustanove, potvrđeno je za Telegraf,.rs.

Nakon što je posle vanrednog inspekcijskog pregleda razrešena dugogodišnja direktorka Osnovne ogledne škole „Vladislav Ribnikar“ Snežana Knežević, na mesto vršioca dužnosti direktora ove ustanove postavljena je Anđela Petrović, učiteljica sa dvodecenijskim stažom u obrazovanju.

Mandat vršioca dužnosti traje najduže šest meseci i u tom roku treba da bude izabran novi direktor škole, međutim Petrović je odlučila da se povuče sa ovog mesta pre isteka roka.

(Telegraf.rs)

Video: Đukić Dejanović: Istina je da je 60 učenika napustilo Ribnikar

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Map

    28. septembar 2023 | 10:22

    Ogledna skola, od tog naziva mi dodje muka, stavite lepo da je skola za decu elite

  • Vlajko

    28. septembar 2023 | 10:22

    Dobro se setila skoro 6 meseci posle. Ona i njeni autoritarno vodjenje skole i ugadjsnje bogstim te zanemarivanje rada sa decom, je najveci krivac. Trebala je odmah da je da ali neko je uvek stajao iza nje i cuvao je.

  • iskreno

    28. septembar 2023 | 09:40

    Koji je ovo put kako daje ostavku?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA