Vozač "opela" izgubio kontrolu i u punoj brzini uleteo u izlog radnje: Drama u Čačku

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Po svemu sudeći, izgleda da je vozaču pozlilo i on je u punoj brzini skrenuo sa glavne ulice i udario u zanatsku radnju, kaže jedan od očevidaca

Neverovatna scena zatekla je prolaznike u ulici Devet Jugovića u Čačku kada je vozač putničkog automobila "opel corsa" izgubio kontrolu i udario u zanatsku radnju koja se nalazi uz saobraćajnicu. Od siline udara vozač je povređen, a na objektu i automobilu je pričinjena velika materijalna šteta.

- Po svemu sudeći, izgleda da je vozaču pozlilo i on je u punoj brzini skrenuo sa glavne ulice i udario u zanatsku radnju, na kojoj je izbijen izlog - kaže za RINU jedan od očevidaca.

Na lice mesta odmah je stigla ekipa Hitna pomoći koja je povređenog vozača prevezla u Opštu bolnicu, nakon što policija izvrši uviđaj biće poznate sve okolnosti koje su dovele do ove saobraćajne nezgode.

U trenutku udesa u radnji se nalazio jedan radnik, koji na svu sreću nije povređen.

(Telegraf.rs)

Video: Izgubio kontrolu autom pa se zakucao direkt u izlog radnje: Dramatične scene sa lica mesta u Čačku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • teorija zavere

    26. septembar 2023 | 15:22

    Ako mu je stvarno pozlilo, a nije neki drugi razlog u pitanju, onda bi bilo fino da se proveri da li je vakcinisan. U zadnje 2 godine imamo puno slučajeva da ljudima pozli u toku vožnje.

  • Vojkan

    26. septembar 2023 | 14:30

    Čvorović

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA