Jedan pređeni kilometar, jedna gladna životinja manje: Zrenjaninski biciklisti voze za humanost

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U subotu kreću u vožnju biciklima deonicom od čak 181 km koju nameravaju da pređu u samo jednom danu

Biciklisti iz Zrenjaninskog biciklističko-rekreativnog kluba amatera, odlučili su da svoju neverovatnu avanturu pretvore u nešto mnogo više. S obzirom na to da su mnogi među njima veliki ljubitelji životinja i dobro su upoznati sa problemom napuštenih životinja, žele da svoju avanturu izdržljivosti pretvore i u test humanosti, piše I love Zrenjanin.

U subotu kreću u vožnju biciklima deonicom od čak 181 km koju nameravaju da pređu u samo jednom danu. Njihova zacrtana ruta ići će od Zrenjanina, Novog Sada, Karlovaca, Inđije, Pazove… pa sve do Beograda… i nazad.

Pozivaju sve da se priključe i podrže ovu akciju donacijom hrane za životinje o kojima brine zrenjaninsko Udruženje "Beta".

- Jedan pređeni kilometar, jedna gladna životinja manje. Premium Pet je kao sponzor ove akcije odlučio da donira čak 181 kilogram hrane za napuštene životinje o kojima brine naše Udruženje. Svi zainteresovani ljudi, prijatelji i ljubitelji mogu se priključiti tako što će u Premium pet shopu ostaviti donaciju hrane za životinje o kojima brinemo i tako pomoći i podržati ceo događaj. Ili mogu svoje donacije namenjene kupovini hrane uplatiti na račun Udruženja Beta: 325-9500600040535-83, OTP banka - navode iz "Bete"

Dodaju da će do subote svakodnevno izveštavati o prikupljenim donacijama, a povodom ove avanture.

- U subotu u BIG tržnom centru ispred Premium peta biće postavljen i naš BETA pult u periodu od 10 do 13h gde ćemo se družiti sa svim ljubiteljima koji odluče da nas posete, dočekivati donatore i tokom celog dana izveštavati o napretku biciklista i prikupljenim donacijama. Za najvernije donatore, pripremili smo i mala iznenađenja - navode.

(Telegraf.rs)

.

Video: Promocija knjige "Rok Panteon".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA