Velika pojačanja Telegraf.rs: Predstavljamo vam nove urednike u našem timu

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 4 min.
  • 15

Pojačanje: Novi urednici na portalu Telegraf.rs

Portal Telegraf.rs proširio je svoj urednički tim i dobio veliko pojačanje, te su nam se pridružili Tanja Urošević kao noćni urednik, Ivana Anđelković kao urednik na rubrici vesti i Andrija Ivanović kao urednik portala Telegraf nauka. 

Telegraf.rs kontinuirano razvija svoj portfolio, godinama svojim čitaocima daje brze, tačne i kvalitetne informacije, a kako bismo nastavili u tom ritmu, nova energija i veliko iskustvo troje kolega učiniče da budemo još bolji.

- Telegraf.rs je portal koji ima cilj da bude najbolji i najčitaniji u Srbiji i regionu. Da bismo ostvarili ove ambiciozne ciljeve i našim čitaocima pružili najbrže, najtačnije i najdetaljnije vesti, dužnost nam je da u našoj redakciji rade najbolji urednici i novinari. Naša nova pojačanja, Tanja, Ivana i Andrija, spadaju u sam vrh profesije, kako po kvalitetu, tako i po ljudskim osobinama. Uz njih, Telegraf.rs će biti jači i kvalitetniji portal, a naši čitaoci mogu da očekuju velike stvari - rekao je izvršni direktor i glavni urednik Igor Ćuzović.

Tanja Urošević - noćni urednik

Tanja Urošević, novinarsku karijeru, kao student, počela u lokalnom radiju u Staroj Pazovi i kući "Politika" u "Sportskom žurnalu" (12 godina). Zatim slede "Glas javnosti" (dve godine, novinar političke i urednik izdanja za Republiku Srpsku) i "Blic" (13 godina) u kojem je u štampanom izdanju uređivala regionalna izdanja, potom se našla na poziciji noćnog urednika na portalu Blica. Kraći period provela je i u "Medijskoj mreži" i "Adrija mediji" (Kurir). Urednik je nekoliko knjiga i zbirki pesama i autor monografija koje su vezane za tematiku iz njenog rodnog kraja (Srem i Vojka).

Tanja Urošević Foto: Privatna arhiva

- Dolazak u Telegraf.rs za mene je izazov, a kako je Telegraf postao moćna medijska platforma, sa jako snažnim sajtom i društvenim mrežama, verujem da će ta trka za sam vrh srpskog interneta biti još uzbudljivija. Telegraf se pozicionirao kao medij koji prvi ima pouzdane informacije o aktuelnim događajima, a kome su provera i činjenice šta se upravo dešava, uvek na prvom mestu, zbog čega je ovo izvor informacija na koji možete da se oslonite kako biste u realnom vremenu dobili kompletnu sliku o najvažnijim dešavanjima. Uz još više ekskluzivnih priča, po čemu se Telegraf i izdvaja od ostalih medija, verujem da je i sam vrh moguć. Svesna sam koliku odgovornost imam u timu koji je postao trend na medijskom nebu, ali i spremna da sa novim, mladim ljudima, sledim strategiju kompanije koja teži unapređenju digitalne ponude - rekla je Urošević.

Ivana Anđelković - urednik na rubrici vesti

Ivana Anđelković, svoju novinarsku karijeru gradila je 14 godina u kontinuitetu u dnevnom listu "Blic", istovremeno na više rubrika i u više izdanja. Dnevna informativa, društvo, zdravstvo, obrazovanje, ekonomija, reportaže, hronika, životne priče, kao i sva magazinska izdanja kompanije Ringier (Axel Springer). Kako je istakla, čitaoci našeg portala od nje mogu očekivati kvalitetan sadržaj, brze i tačne informacije.

Ivana Anđelković Foto: Privatna arhiva

- Novinarstvo se uči godinama i potrebno je vreme, dobri učitelji i mentori da bi neko postao kvalitatan  novinar, a kasnije i urednik, upravo onako kao što je lekaru potrebno vreme da bi postao vrhunski hirurg. Ne može se postići kvalitet bez ozbiljnog rada i posvećenosti poslu. Konkretno, moje iskustvo je ogromno, i posebno mi je drago što se odvijalo korak po korak, u prvim godinama od dopisničkog posla, učenja rada na terenu, pa kasnije do ozbiljnih tema, ekskluzivnih informacija i naslovnih strana. Najveći izazov za sve nas bio je u doba epidemije, to je na neki način bio i test, a kada je bilo najteže bila sam jedan od stubova nosača u poslu, što me danas čini posebno ponosnom. Iz ove perpektive, u svojoj karijeri ništa ne bih menjala, radila sam vredno i marljivo, te je urednička pozicija došla u pravo vreme, a posebno mi je drago što se to desilo na portalu Telegraf.rs. Volim izazove i konkurenciju, ali i da pobeđujem. Ukazano mi je veliko poverenje, i daću sve od sebe da to opravdam - izjavila je Anđelković.

Andrija Ivanović - urednik rubrike Nauka

Andrija Ivanović, rođen je 3. avgusta 1980. u Majdanpeku, gde je i odrastao. Karijeru je započeo u Glasu javnosti 2004. godine kao novinar na rubrici Beograd, pa na Društvu, a zatim kao urednik Kulture. Nakon toga je, od 2008. do 2010, radio u Blicu kao urednik- redaktor, zatim u Pravdi od 2010. do 2012. kao urednik Sveta i izvršni urednik. U Kuriru je bio od 2012. i to prvo kao noćni urednik, pa urednik na Društvu, a zatim urednik Planete i šef deska. Bavi se pisanjem poezije i proze. Objavio je zbirku pesama „Paklena runda“, za koju je dobio nagradu „Mladi Dis“.

Andrija Ivanović Foto: Privatna arhiva

- Odluku da dođem na novi portal Telegraf Nauka doneo sam zato što verujem da je u eri opšte sumnje u osnovne naučne postulate za društvo u kome živimo veoma važno popularisati nauku i povratiti poverenje u nešto suštinski važno, nešto što naše živote čini boljim. Tokom više od 19 godina karijere u novinarstvu i u nekim drugim medijima sam učestvovao u stvaranju naučnih sadržaja, ali je Telegraf odlučio da im posveti mnogo više prostora i da na značaju. Želim da kroz vesti o najnovijim naučnim dostignućima i istraživanjima, kao i intervjue sa našim i svetskim naučnicima, ali i različite analize pružimo

čitaocima jedan drugačiji sadržaj od onog koji trenutno postoji - rekao je Ivanović.

(Telegraf.rs)

Video: "Tukli su ga i na albanskom tražili novac": Komšinica pretučenog Radića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • No

    4. septembar 2023 | 17:04

    Zelim vam uspesan rad! I molim vas samo bez uzraza kao sto su,, otpada vilica,, , , balavi,, i sl. Pokazite svoju pismenost u svakom smislu, pozdrav

  • Pink Panter

    4. septembar 2023 | 17:09

    Sto su ovo nervozni nesto?

  • Zora

    4. septembar 2023 | 18:17

    Nadam se da vam zadruga I djokovic nece biti tema!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA