Izmene u saobraćaju zbog najavljenih radova na putevima

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U smeru ka Novom Sadu saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom. Na deonici Mionica – Divci od sutra je na snazi privremeni režim saobraćaja, zbog radova na izgradnji brze saobraćajnice Loznica - Valjevo - Lazarevac, na deonici Iverak – Lajkovac

Prema informacijama Puteva Srbije, na auto-putu E-75 u zoni petlje Batajnica do 30. avgusta do 10 sati izvode se radovi na rehabilitaciji vozne i zaustavne trake desne strane. Za saobraćaj je zatvorena desna strana petlje Batajnica u smeru Novi Sad - Beograd.

U smeru ka Beogradu za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera i preticajnom saobraćajnom trakom u smeru kretanja.

U smeru ka Novom Sadu saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom. Na deonici Mionica – Divci od sutra je na snazi privremeni režim saobraćaja, zbog radova na izgradnji brze saobraćajnice Loznica - Valjevo - Lazarevac, na deonici Iverak – Lajkovac.

Privremenom saobraćajnom signalizacijom predviđeno ograničenje brzine kretanja na 40 km/h. Kako je navedeno u saopštenju, na deonici Srpski Miletić - Odžaci zbog radova na rehabilitaciji kolovoza obustavlja se saobraćaj u dužini od oko 2,2 km do 06. septembra do 8 časova. N deonici Prijepolje - Brodarevo, kod mesta Duga Luka izmenjen je režim saobraćaja usled pojave klizišta uz naizmenično propuštanje vozila.

Takođe, na deonicama Sadikov Bunar – Donji Striževac i Donji Striževac - Babušnica, Gornje Krnjino - Izvor najavljeni su radovi na rehabilitaciji puta od 7 do 16 časova uz naizmenično propuštanje vozila, navedeno je u saopšenju Puteva Srbije.

(Telegraf.rs)

Video: Koncert Konstrakte i benda Zemlja gruva u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA