Pašalić o nasilniku koji je ujeo ženu za obraz: Neophodna je hitna reakcija nadležnih

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pašalić je dodao da je ukoliko su navedene informacije iz medija tačne, neophodna hitna reakcija nadležnih u cilju zaštite života žene i članova njene porodice

Zaštitnik građana pokrenuo je postupke kontrole zakonitosti i pravilnosti rada više organa uprave nakon što je ženu u Sremskoj Mitrovici ujeo za obraz bivši partner i time prekršio meru zabrane prilaska koja mu je izrečena.

- Na bilo koji oblik nasilja imam nultu toleranciju i predstavnici institucije Zaštitnika građana biće u najskorijem roku na terenu radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti koje su dovele do takvog čina - istakao je Zaštitnik građana Zoran Pašalić.

Pašalić je dodao da je ukoliko su navedene informacije iz medija tačne, neophodna hitna reakcija nadležnih u cilju zaštite života žene i članova njene porodice.

Podsetimo, ženu K.M. iz Sremske Mitrovice je u ponedeljak 21. avgusta napao muž D.O. koji ima zabranu prilaska, a snimak na kom se vidi njeno lice sa ujedom na obrazu je šokirao domaću javnost.

Na videu se vidi muškarac koji je stao da je odbrani, a reč je o Vladimiru Kondiću (25) koji je sa svojom sestrom Valentinom naišao i zaštitio je.

(Telegraf.rs)

Video: Obišli smo perone stare autobuske stanice u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA