Čovek sa mosta baca džakove pune smeća u Moravu: Sramota u Čačku usred bela dana

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 62

Ono što je takođe primetno jeste često formiranje malih divljih deponija, jer ne pojedini građani ne ostavljaju otpad tamo gde treba, već tamo gde im je najlakše

Šokantan snimak osvanuo je na jednoj stranici na Instagramu na kome se vidi kako čovek bez ikake sramote istovaruje crne kese koje baca direktno u reku Moravu.

Stariji čovek gurao je ručna kolica te ih je "parkirao" uz ogradu mosta, a potom je preko ograde bacio dva crna džaka pravo u Moravu u kojima je, pretpostavljamo, smeće. Ovaj prizor odigrao se na mostu u Čačku.

- Sve se odigralo na mostu koji spaja obale reke kod Konjevića i Kulinovačkog polja. Čovek srednjih godina lepo je stao naočigled svih vozača koji su tuda prolazili i lagano kao da baca kamenčiće, bacio otpad u reku. Supruga i ja smo ostali zgroženi tom scenom. Neće nam biti bolje dok mi ne budemo bolji, kaže za RINU Ivan Milovanovuć koji se našao na licu mesta.

Snimak je zabeležio neko od učesnika u saobraćaju iz svog vozila, a osvanuo je na Instagram stranici 192_rs. Video je izazvao lavinu negativnih komentara.

- Ljudi, daj probudite se. Prestanite da snimate i reagujte. Staneš na sva četiri, uzmeš ovog magarca i pitaš šta radi, i da se odmah spusti do reke i izvadi smeće koje jeste i koje nije njegovo. Podižite svest o ljudskosti, neće sistem ništa promeniti sve i da se promeni. Mi moramo da menjamo i brinemo o sredini u kojoj živimo! - komentar je jednog koristika ove društvene mreže.

Ljudi su šokirani prizorom, a snimak je za veoma kratko vreme izazvao gnev u ljudima koji su nizali komentare.

- Trebao si ga udariti kombijem;

- Zovnes lepo policiju da pod hitno izadju na teren i da ga nateraju svo smece da pokupi;

- Svi pišu šta gledaš i snimaš, što nisi ovo, što mu nisi ono... A šta bi vi uradili na njegovom mestu? Stali, izašli, prebili ga, bacili u Moravu i završili na robiji? - glase neki od komentara.

(Telegraf.rs)

Video: Obišli smo perone stare autobuske stanice u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    22. avgust 2023 | 14:15

    Čovek očito nema svest o tome šta radi......njemu je to normalno čim to radi dok ga svi gledaju......puna nam je zemlja glupih i zaostalih ljudi......

  • Sape

    22. avgust 2023 | 14:22

    100 000 kazna, bez razmisljanja.

  • joE

    22. avgust 2023 | 15:55

    Ima slika nadje se gospodin, lepo se napise kazna jedno 100000 din, malo zatvor I eto primer za druge

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA