Vreme čitanja: oko 1 min.

Direktor Nišvila izražava žaljene zbog nesreće: Devojka koja je pala sa bedema nije životno ugrožena

Vreme čitanja: oko 1 min.

U Univerzitetskom kliničkom centru ranije su danas saopštili su da je pacijentkinja (30) iz Niša dovezena kolima Hitne pomoći, svesna i orijentisana

  • 0
Niška tvrđava, Niš, Srbija Foto: Shutterstock

Nišvil džez festival izrazio je danas žaljenje zbog nesreće koja se noćas oko tri časa dogodila na obodu Nišvil Midnajt džez dens bine kada je devojka pala sa bedema.

Direktor Nišvila Ivan Blagojević, kako je navedeno u saopštenju, noć je proveo u bolnici i sačekao izveštaj dežurnog lekara koji je rekao da je devojka koja je dovežena u Urgentni centar svesna i orijentisana, odnosno, da nije da nije životno ugrožena, kao i da se oseća dobro, mada su povrede teže prirode i da je neophodan duži oporavak.

Doktor je dozvolio ulazak u sobu povređene devojke samo njenom bratu, koji je posle rekao da je razgovarao sa sestrom koja je rekla da se ne seća kako je došlo do pada.

- Mesto pada prilično je udaljeno od prostora Midnajt bine na kojem se nalazila većina publike. Nišvil je ogradio koncertni prostor ogradom visokom dva metra, kao i preprekama i signalnom trakom. Nadamo se da će se devojka brzo oporaviti. Inače, ovo je prvi put da se dogodi ovakva nesreća tokom 29 godina održavanja festivala - izjavio je direktor Nišvila Ivan Blagojević.

U Univerzitetskom kliničkom centru ranije su danas saopštili su da je pacijentkinja (30) iz Niša dovezena kolima Hitne pomoći, svesna i orijentisana.

- Nakon dijagnostike utvrđen je prelom više pršljenova, nekoliko rebara i grudne kosti - kazali su u UKC Niš.

Povređena žena, dodali su, prebačena je u jedinicu intezivnog lečenja na Klinici za anesteziju

(Telegraf.rs / D.K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA