Tužićemo sve koji duguju više od 10.000 dinara: Ovo je odluka jednog komunalnog preduzeća u Srbiji

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Komunalno preduzeće će protiv građana i firmi tužbe početi da podnosi već od 10. avgusta

Rukovodstvo javnog preduzeća "Komunalac" u Bujanovcu donelo je odluku da tuži sva fizička i pravna lica koja za komunalne usluge duguju više od 10.000 dinara.

Kako je danas saopšteno, komunalno preduzeće će protiv građana i firmi tužbe početi da podnosi već od 10. avgusta, prenose bujanovacke.co.rs.

"JP „Komunalac“ doneo je odluku da će od 10. avgusta 2023. godine tužiti sva fizička i pravna lica čiji dug prema ovom preduzeću premašuje iznos od 10.000 dinara", ističu u Komunalcu.

Tužbe zbog dugovanja komunalno preduzeće je i ranije najavljivalo.

Građani su svaki put protestovali uz komentare da neće da plaćaju vazduh u slavinama, aludirajući na lošu situaciju sa vodosnabdevanjem kako u gradu tako i u selima.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nislijka

    8. avgust 2023 | 10:59

    Mi u Nišu smo plaćali deset godina samodoprinos za izgradnju vodovoda, nismo čekali kao Kragujevac, da nam država to reši kao njima, znači ispali smo budale, tražite od države da i vama reši vodosnabdevanje

  • Južnjak

    9. avgust 2023 | 18:12

    Dugovi posle 12 meseci zastarevaju, tako da sa sudskom naplatom prestanite da pretite obzirom da imate dužnike od par i više godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA