Dobro pogledajte! Srbin objavio fotografije sa policijskog parkinga: Ovi automobili su pronađeni u Grčkoj

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Na fotografijama su vozila beogradskih, užičkih i paraćinskih registarskih oznaka

Za turiste koji se odluče da putuju na odmor u Grčku u svojoj režiji, veliki problem predstavlja sigurnost njihovog automobila.

Ovo je posebno postalo problematično nakon saznanja da gotovo nema nedelje u kojoj se ne pojavi vest da je nekom od naših građana, ukraden ili obijen automobil u Grčkoj.

Međutim, posle brojnih vesti o tome kako su naši turisti prošli kroz agoniju tokom letovanja u Grčkoj, ne bi li pronašli svoje ukradene automobile, pojavila se i informacija gde se nalazi veliki broj vozila sa srpskim registarskim oznakama.

Naime, Srbin koji je takođe prošao kroz pakao kada mu je nedavno ukradeno vozilo u Grčkoj, fotografisao je automobile na policijskom parkingu i podelio to sa članovima Fejsbujk grupe Grčka info:

"Molim vas da šerujete, ovi automobili su pronađeni i smešteni na policijski parking. Ne znam da li vlasnici znaju da im je auto pronađen, ja sam ih video kada sam preuzimao moj. Ukoliko neko prepozna auto, neka mi se vlasnici jave privatnom porukom da im kažem tačno lokaciju gde se nalaze", navodi Siniša Gižarovski u objavi.

Kako se može videti, na fotografijama su vozila beogradskih, užičkih i paraćinskih registarskih oznaka.

U brojnim komentarima, pratioci ove grupe zahvalili su se na ovoj objavi, dok je jedan od članova prokomentarisao da su na policijskom parkingu možda i automobili kojima je učinjeno neko krivično delo pa su zaplenjeni do završetka postupka.

Podsetimo, u Atini je ukraden automobil i srpskom fudbalskom treneru, koji je u policiji je saznao da se vozila kradu i zbog prevoza migranata.

Ukoliko vam se desi da ostanete bez automobila pozovete policiju na broj 100 ili idite do najbliže policijske stanice.

(Telegrtaf.rs)

Video: Nije "medveđa usluga" nego "krađa: Majka uz dvoje mladunaca otvorila vrata automobila bez problema

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    2. avgust 2023 | 23:07

    Čejam samo da se jave neki turisti da im ukrali autobus...

  • Boki

    3. avgust 2023 | 09:27

    Kod braće Grka.. Pa u Hrvatskoj nije nikad ukraden Srpski automobil.. Mozda ga isvrljaju ali ni to se vise ne desava... Bolje ici u Hrvatsku.. Malo je skuplje nego u Gr ali barem vam ostane auto.. I ne btinete.. Hrvati i Srbi polako shvataju da ne treba siriti mrznju i da smo mi komsije.. A dobar komsija vam vredi vise od brata..

  • miloš Obilić

    3. avgust 2023 | 04:21

    NIPS PARAĆIN (crveni kombi) ima on para kao blata ….. za njega ne brinemo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA