Tužilaštvo tražilo zabranu pokreta "Levijatan"? Bihali se oglasio za Telegraf

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 11

Pokret "Levijatan" nastao je još 2015. godine koji je funkcionisao iza paravana grupe koja navodno spasava ugrožene životinja.

Republičko javno tužilaštvo zatražilo je zabranu desničarskog pokreta "Levijatan", nezvanično saznaje "Blic".

Pokret "Levijatan" nastao je još 2015. godine koji je funkcionisao iza paravana grupe koja navodno spasava ugrožene životinja.

Ubrzo su privukli pažnju na društvenim mrežama svojim objavama protiv zlostavljanja životinja.

Članovi ovog pokreta fotografisali su se u fantomkama i objavili sliku na društvenim mrežama uz preteću poruku za one koji povređuju životinje.

- Nemamo saznanja o tome, očigledno drugi znaju više o tome, kada i ako budem imao, oglasiću se - rekao je za Telegraf Pavle Bihali koji je na čelu pokreta "Levijatan".

(Telegraf.rs)

Video: Nastavak suđenja protiv roditelja dečaka koji je izvršio masovno ubistvo u O.Š. "Vladislav Ribikar"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    27. jul 2023 | 15:28

    Alibi im bio da su kobajagi branili zivotinje..a izmedju toga pretili i uzimali pare od ljude..citaj te na netu sta znaci ime ,,levitijan,,

  • Malecka

    27. jul 2023 | 17:22

    Nekada sam mislila da rade za dobrobit zivotinja dok nisu pokusali da udju u politiku. Levijatan je cisto nasilje! Nabedjeni momci napravljeni od hemije! Treba ih zabraniti!

  • Srba

    27. jul 2023 | 16:09

    Zabraniti i kažnjavati. Huligani i kriminalci pod maskom “humanosti” prema životinjama. Privesti sve članove u svim gradovima Srbije na informativne razgovore i otvoriti im dosijee. Nasilnici su u pitanju. Desničarska neo-naci grupacija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA