≫ 

Kada bih mogao, Tijani bih postavio ovo pitanje: Jednu stvar joj nikada nisam rekao

 ≫ 

*Plašim se svake nove godišnjice *Svako jutro kada se probudim prvo što pomislim je: "Opet je nisam sanjao" *Tijana je uvek bila glas razuma *Svaki dan je teži kada izgubiš dete, ali ta neizvesnot kada ne znaš šta ti je sa deteteom, to je tragedija neslućenih razmera

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Tasmanija
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Zamerka

    09. jul 2023 | 14:19

    Zamera ti zato sto si bio u zatvoru zbog falsifikovanja i sto si dete pustio da se vraca samo magistralnim putem posle 23h uvece. Sigurno sam grub, izvinjavam se.

  • Carica Sveta

    09. jul 2023 | 13:53

    Ostavi to dete više da počiva u miru. Tijana Jurić je pre devet godina postala anđeo. Podržala sam sve aktivnosti koje se tiču veće bezbednosti za decu, ali ovo neprekidno mrcvarenje javnosti u Srbiji nečim što bi trebalo da bude najdublja lična priča, možda između čoveka i Boga ili sa samim sobom, pretvara sve u petparačko i neprimereno. I to se vidi kod svih tragedija koje su se dešavale. Uključujući besprizornu politizaciju od strane dela opozicije ,masovnih ubistava dece i mladih 3 i 4 maja. Uključujući i poslednje monstruozno ubistvo transrodne osobe u Beogradu. Svaka država se trudi da spreči takve događaje, ali niko ne može da upravlja nečijom prirodom ili lim porivima. Jedino da čiouje svakog pojedinca. Zakoni postoje, pa opet poneki manijak vozi 200 km na sat , izdrogiran ili alkoholisan. Potpuno svesno ulazi u situaciju da nekoga ubije u saobraćaju. Svaki roditelj je na toj dužnosti do kraja svog života. To je i lepota, ali i večna briga. I zaista bih ponovo uputila apel i medijima i porodicama svih žrtava da poštuju dostojanstvo preminulih. Da ne izlaze u javnost sa pričama koje to uništavaju. Pa nije čovek parče mesa, već biće sa dušom. Nažalost ima onih čija je duša obolela, pa čine zlodela. Njihov um je razoren zlom. Zato žrtve zaslužuju posebno poštovanje. Dostojanstveno sećanje.

  • Komentar

    09. jul 2023 | 13:52

    Po komentarima se vidi kakvi ste ljudi i da vecina ne shvata poruku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA