Ogromne gužve na izlazu iz Srbije na prelazima Gradina i Preševo

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Velike gužve na graničnim prelazima, na nekima zadržavanja i do četiri sata

Ogromne su gužve na graničnim prelazima, a zadržavanja i do četiri satima, saopštili su iz "Puteva Srbije". Kamioni na Batrovcima čekaju četiri sata, putnička vozila na Gradini pola sata.

Kamioni na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, čekaju četiri sata, saopštilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Prema informacijama Uprave granične policije, u 13:15, na prelazu Horgoš, takođe na izlazu, teretna motorna vozila čekaju sati i po, a na Kelebiji jedan sat. Putnička motorna vozila, na graničnom prelazu Gradina, na izlazu iz zemlje, čekaju 30 minuta, a na prelazu Preševo, i na izlazu i ulazu u zemlju, 20 minuta.

Na graničnom prelazu Gostun, na izlazu i ulazu, zadržavanje za sva motorna vozila je 25 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, dodaje se u saopštenju. Orgomne gužve na izlazu iz Srbije na prelazima Gradina i Preševo.

(Telegraf.rs)

Video: Promocija knjige "Rok Panteon".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA