Dalibora iz Vršca nema od nedelje uveče: Obukao maskirnu garderobu i krenuo u šetnju bez telefona

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U trenutku nestanka Dalibor je nosio maskirnu garderobu, plave patike, a kosa mu je bila vezana u rep * Dalibor ima smeđu kosu i plave oči

Dalibor Voja (47) nestao je 2. jula u Vršcu. Poslednji put je viđen ispred hotela "Vila breg" u 22.30 časova, kada mu se gubi svaki trag.

- Mobilni telefon, dokumenta i lične stvari ostavio je kod kuće, kada je krenuo u šetnju po Vršačkog bregu, što mu je inače jedna od omiljenih aktivnosti. Nije poneo čak ni flašicu vode - rekli su Daliborovi najbliži za Blic.

Kako su dalje naveli, u trenutku nestanka na sebi je imao maskirnu garderobu, plave patike, a kosa mu je bila vezana u rep. Dalibor ima smeđu kosu i plave oči.

Porodica koja je veoma zabrinuta zbog njegovog nestanka, uputila je apel da ukoliko imate psa tragača, koji bi veoma pomogao, priključite se potrazi.

Takođe, ako bilo šta znate u vezi sa Daliborovim nestankom, možete da javite na broj 062/604 161 ili najbližoj policijskoj stanici.

(Telegraf.rs)

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA