Vesić predstavio novi projekat: Ova inovativna ideja i tehnologija je proizvod srpske pameti

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Dobro došli u Otvoreni Balkan!

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, objavio je na Fejsbuk profil video po nazovom "OTVORENI BALKAN – SRPSKIM TAGOM KROZ SEVERNU MAKEDONIJU", te je uz video objasnio o kakvoj inovaciji se radi, koja će svima olakpšati putovanje do kompšija u Severnoj Makedoniji.

- Integrisanom naplatom putarine između Srbije i Severne Makedonije omogućili smo svim vozačima iz Srbije, ali i onima koji se nalaze u tranzitu kroz našu zemlju, brže i jednostavnije putovanje kroz Severnu Makedoniju.

Ova inovativna ideja i tehnologija je proizvod srpske pameti. Naše kolege iz Puteva Srbije sa svojim saradnicima stvorili su servis na kojem bi mogle da nam pozavide i daleko razvijenije zemlje.

Od sada možete sa srpskim tagom da putujete u Severnu Makedoniju, a uskoro i u druge zemlje regiona - Hrvatsku, BiH, Grčku, gde ćete prolaziti kroz naplate rampe bez zaustavljanja kao da se vozite kroz Srbiju.

Ova mera doprineće lakšem protoku ljudi, robe, usluga i kapitala, a samim tim i čvršćoj ekonomskoj integraciji regiona Zapadnog Balkana.

Dobro došli u Otvoreni Balkan! - napisao je Vesić.

(Telegraf.rs)

Video: Kadrovi iz vazduha koji oduzimaju dah i vožnja na završenoj obilaznici oko Beograda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA