Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi režim saobraćaja u Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu: Počinje u ponedeljak, 3. jula

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog radova na Bulevaru oslobođenja saobraćaj će se odvijati dvosmerno u jednoj kolovoznoj traci i neće biti brži do 30 km/h

  • 0
Novi Sad panorama Foto: Shutterstock

Radovi na popravci kolovozne konstrukcije na Bulevaru oslobođenja, na deonici od Bulevara cara Lazara do Ulice narodnog fronta, biće završeni u nedelju 2. jula, u zavisnosti od vremenskih uslova, a od ponedeljka 3. jula počinju radovi na narednoj deonici.

- Od ponedeljka 3. jula, do nedelje 16. jula, na snazi će biti privremena izmena režima saobraćaja na Bulevaru oslobođenja, na deonici od Bulevara cara Lazara do Ulice Maksima Gorkog - naveli su iz Grada Novog Sada.

Radovi će se izvoditi u dve faze.

U toku prve faze privremena zabrana odvijanja saobraćaja važiće u desnoj kolovoznoj traci u delu od Bulevara cara Lazara do Ulice Maksima Gorkog, u smeru od Mosta slobode ka železničkoj stanici.

Druga faza radova podrazumeva privremenu zabranu odvijanja saobraćaja u levoj kolovoznoj traci, na istoj deonici.

Za vreme izvođenja radova u jednoj kolovoznoj traci, saobraćaj će se odvijati dvosmerno u suprotnoj kolovoznoj traci, sa ograničenjem brzine na 30km/h.

Radovima neće biti obuhvaćene raskrsnice, kako bi se omogućio nesmetan tok saobraćaja Bulevarom oslobođenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA