Da li je ovaj čovek normalan? Spustio se kajakom niz branu na nabujalom Rzavu u Arilju!

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 18

Prizor je zaista bio dramatičan, s obzirom na to da se čamac okrenuo naopačke, a voda je nastavila da nosi i plovilo i čoveka

Snimak zabeležen u Arilju širi se društvenim mrežama, a zaprepastio je mnoge. Na njemu se vidi čovek koji se kajakom spušta niz branu na reci Rzav.

Kako se vidi na snimku, preko brane je išla jaka bujica vode, a onda se, niotkuda, pojavio kajakaš koji se spustio niz branu, a potom i prevrnuo.

Prizor je zaista bio dramatičan, s obzirom na to da se čamac okrenuo naopačke, a voda je nastavila da nosi i plovilo i čoveka.

Nije poznato da li je muškarac želeo dozu adrenalina, pa se u jeku poplava uputio na reku, ali je odabrao potpuno pogrešan momenat za "ekstremne sportove", s obzirom na to da je ugrozio svoj, ali i život bilo koga ko bi pokušao da ga spasi.

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stojko

    17. jun 2023 | 13:04

    Verovatno je to do sada uradio 200 puta samo što su ga sada snimili. Manite se čoveka i pustite ga da uživa u onome što voli.

  • BigFoot

    17. jun 2023 | 13:17

    Normalan i nije mu prvi put, a nije mu ni najopasniji spust.

  • Zoran

    17. jun 2023 | 13:18

    Izašao čovek da vežba,mi se odmah čudimo to je isto ako neko trči po nekim perifernim mestima svi izađu da vide ko ga goni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA