Krivična prijava protiv oca koji je, bez znanja majke, odveo dete u Švajcarsku: Ilegalno sina izveo iz Srbije

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Osobe koje su mu pomogle da pređe granicu sa Mađarskom i izvede dete sa lažnim ispravama Igor S. (39), Marko P. (36) i N. S. (34) zaključili su sporazum o priznanju krivičnog dela

Policija u Subotici podnela je Osnovnom javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv Mašana Lubarde (37), zbog krivičnog dela navođenje na overavanje neistinitog sadržaja.

Osobe koje su mu pomogle da pređe granicu sa Mađarskom i izvede dete sa lažnim ispravama Igor S. (39), Marko P. (36) i N. S. (34) zaključili su sporazum o priznanju krivičnog dela.

Marko P. je sa Tužilaštvom zaključio sporazum o priznanju krivice, koji je sud prihvatio, pa je oglašen krivim za krivična dela nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, zbog čega je osuđen na jednogodišnju kaznu kućnog zatvora.

On je priznao da je 14. aprila ove godine dovezao Lubardu i njegovo dvogodišnje dete iz sela Donji Tavankut do jedne kuće u Subotici, odakle ih je prevezao do graničnog prelaza Kelebija, a u Mađarsku su ušli tako što su svi putnici koristili putne isprave na tuđa imena.

Za to je, navodno, od Lubarde dobio 1.500 evra, dok je drugom pomagaču dao 400 evra.

(Telegraf.rs, Novosti)

Video: Da li će se zadržati sunčano i toplo vreme ili nam sledi preokret?!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Semajlirane_pufne

    16. jun 2023 | 15:30

    Ovo je samo jedan primer koji je dokazan a sta cemo sa ostalim carinicima koji uzimaji u smenu po 2-3000€ mita on ovog 50 od onog 100 od onog 200...od nicega pridobili grdne nekretnine,dobre automobile...to da se ispita

  • Наивни

    16. jun 2023 | 15:14

    Каква је то гранична полиција када је више људи прешло границу са туђим пасошима...?

  • Dalibor

    16. jun 2023 | 15:07

    sta je sve ova jadna zena progutala do sada...da bi dosla do ove presude...i Lisa Ann bi joj pozavidela

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA