Žestok okršaj na mrežama posle ovog pitanja: 7 dana ol inkluziv ili 21 dan paradajz turista?

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Komentari išli i do uvreda

Koliko je danas teško izneti svoje mišljenje o nekoj temi a da ne budeš napadnut sa svih strana? I da li je nužno uvek odabrati jednu ili drugu opciju? Zašto je uvek ili crno ili belo? Ima li nešto između?

Na jednoj Fejsbuk grupi povela se rasprava oko teme koja je svake godine u centru pažnje i koja izaziva eksploziju komentara, koje prerastaju i do jakih uvreda.

Da, i ove godine su na udaru takozvani Paradajz turisti.

Naime, jedan od članova Fejsbuk grupe izazvao je lavinu komentara samo jednim prostim pitanjem koje glasi: "7 dana all inclusive ili 21 dan paradajz turista?" Rasprava traje već više od dva dana, a preko 300 ljudi priključilo se diskusiji o tome šta bi bila njihova opcija.

Komentarisanje je brzo preraslo u okršaj.

"Zauvek 7 dana. Ako idem na odmor, onda je To odmor a sve ostalo su izgovori", napisala je jedna žena, na šta joj je druga odgovorila:

"Vi ste, pretpostavljam, u mogućnosti 21 dan all inclusive. Ovo pitanje i nije bilo upućeno Vašem statusnom staležu".

Potom se nastavilo, kao u seriji:

"Nije bitan stalež, ako nisam sebi mogla priuštiti odmor kakav ja msm da treba da bude, nisam nigde išla. Više volim u svojoj kući odmarati sa onim sa čim raspolažem, nego da se broji da idem na odmor a ne izađem iz kuhinje. Svakako, svi imamo svoj način i stil života.

"Na more se ne ide zbog jela!"

"Ali se jede"

"Ni voće ne perete sami?! Uauuuuu..."

Nekome je za odmor dovoljan sam miris soli i blag povetarac uz pokoju kockicu sira, nekoliko smokava, maslina i čašu vina, a neko ipak zahteva uslugu u hotelu sa pet zvezdica koja će mu pružiti maksimalni užitak tih desetak dana godišnjeg odmora iza koga stoji mukotrpan rad čitave godine. Kvalitet ili kvantitet: I jedna i druga želja su sasvim u redu i svako ima pravo da zadovolji svoje potrebe za uživanjem na drugačiji način.

(Telegraf.rs/N. Soraić)

Video: Drastično smanjene rezerve krvi: Institut za transfuziju pozvao građane da daju krv

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA