Kako da predate oružje koje je ostalo posle smrti vlasnika: Objavljeni detalji

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Radi sprečavanja eventualne zloupotrebe ovog oružja, neophodno je da se oružje koje je ostalo iza smrti vlasnika preda na čuvanje policiji

Povodom poziva za predaju neregistrovanog oružja i municije, Ministarstvo unutrašnjih poslova obaveštava građane da do 8. juna mogu predati i legalno oružje, koje im je ostalo u posedu nakon smrti vlasnika, saopštio je MUP.

Sada su objavljeni i detalji, pa tako se napominje se da građani koji predaju policiji ovakvo oružje treba da omoguće svoje podatke, kako bi im se izdala potvrda o njegovom deponovanju i o tome obavestila Poreska uprava, kako preminulo lice više ne bi bilo poreski obveznik.

Piše i sve o tome koje vaše lične podatke morate da ostavite. Govori se i o posledicama ukoliko zadržite oružje:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by МУП Републике Србије 🇷🇸 (@mupsrbije)

(Telegraf.rs)

Video: Sin glumačke legende najavio snimanje: Uskoro film o Bati Živojinoviću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Margit

    13. maj 2023 | 10:36

    Lepo je predavati oruzje, ali pre cetrdeset godina uslovljen je usmeno svaki aktivni starešina da kupi oruzje i tako pomogne Zastavi jer mislim da su je tako pomagali odmrzavanje Zastave. Grehota da im se sada ne nadoknadi izvesna suma novca vec gratis predati, a morali ste da kupite i tako lisiti svoju decu cokolade ili parceta mesa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA